Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnagy618
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hello!
Elolvastam, azzal kezdtem. Szó nincs semmiféle zöld lámpáról.
1.Bekapcsolom
2.Villog egy fehér lámpa
3.Amikor folyamatosan világít az előmelegítés megtörtént. Ekkor szabad elfordítani a gombot és jön a kávé.
Ez az EEA250 nem a 110.Kicsit tudakozódtam egy szerelőnél. Arról van szó hogy a csésze előmelegítőt a kazán fűti ami alatta van, ennélfogva az egyik oldalon, és csak ennyire. A kávé meg egyből iható, állítólag azért ilyen. Magasabb hőfokkorlátozót nem tehet bele csak gyárit. Én egy mikroban vízzel melegítem elő a csészéket, így már megfelelő. Ár érték arányban elég jó, meg vagyok vele elégedve. A tejet tényleg eszméletlenül felhabosítja, megfelelő ízű és megfelelően habos kávét ad. Tetszik hogy full mechanikus, én vezérlek mindent. Egy krups darálóval használom, amin beállítom a finomságot és a mennyiséget. Így elég gyors vagyok, annyira durvára darálom ahogy nekem ízlik és annyi kávét nyomok ahogy én szeretem. Azóta mióta megvettem a kávézás egy élmény, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest