Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
paljoc
üzenetére
köszönöm, de az a gond, hogy nem kotyog
bekapcsoltam üresjáratban, belenéztem felülről, és tökéletesen szimmetrikusan forog. Óvatosan rátettem az újjam a tengelyre felülről (hogy az ujjam azért megmaradjon), és minden irányba megpróbáltam megmozgatni, de nem ment (értsd: jónak tűnik).(#33603) Balus: de maradt, csakhogy ugyanolyan kávéból, ugyanolyan beállítással, 2 perccel korábbanról...
(#33604) vendingo: az iberitalban 4 gr pangó őrlemény van? az dúrva, annyi szerintem még a K6-ban sem marad, pedig az egy hegy méretű dózeres ipari őrlő...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bekapcsoltam üresjáratban, belenéztem felülről, és tökéletesen szimmetrikusan forog. Óvatosan rátettem az újjam a tengelyre felülről (hogy az ujjam azért megmaradjon), és minden irányba megpróbáltam megmozgatni, de nem ment (értsd: jónak tűnik).