Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bbuffy
üzenetére
sok kicsi sokra megy, én is rendeltem egy nagyobb pakkot.
+ verti1:
félre értitek, nem keresek, csak kíváncsi vagyok, ki mit preferál. lehet hülyén írtam.
tucat kg van mögöttem már ezektől a csapatoktól, de még mindig nem tudom rátenni az ujjam, valószínűleg nincs is olyan, hogy number one. paljoc geisha nekem teliltalálat, de visszajárok a black elixirre is. ugyanúgy elfér mellette bármelyik atomvilágos casmo is, most harmadik kg Roastopus fog megjönni darabokban. egyébként mindenevő vagyok, erős presszó túlsúllyal. igazából most jutottam el oda, hogy nyitnék kifele, rendelnék egy barn kört vagy ilyesmit, kíváncsiságból.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Retro PCI-E videókártyák
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest