Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Viszont ha ennyire Mazzer fan a csoport (nem pejoratív megállapítás), akkor segítsetek kérlek eligazodni, hogy mi a különbség az egyes tárgyalt őrlők (mini, jolly, major) között. Illetve hogy típuson belül miért látok egy valag alternatív megjelenésű (egyik elejéről egy böszme tölcsér, a másikéről egy baszom hengeres tartály ormótlankodik, megint másikokon nincs elől semmilyen tartály, csak egy sima "kivető") gépet. Igazából nekem ezek miatt furák kissé ezek a gépek, single doseressé alakítani mennyire macera?. Illetve hogy mit kell ezeknél figyelni, stb.
Más:
Bambino-hoz egy IMS 14-16-os kosarat vettem, de azt vettem észre, hogy még 16g-mal is jó pár mm gap van a tamperelt puck és a razor által kiadott szintek között. Ezzel mennyire érdemes foglalkozni? Megjött ma amúgy az ikape tamper (kissé kotyogós a szerkezet, illetve nem is nagyon lehet állítani a mélységet. A noname alis tamper, amit a Dedica-hoz használtam, stabilabb volt..) és egy puck screen is, utóbbi remélem segíteni fog. Bár továbbra is baromi ganésan tudom csak kiverni a puck-ot a filter-ből...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest