- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taltos0711
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #5095 üzenetére
Rendben, csinálok.
Ez a lefolyásos balhé nekem sosem jött össze. Ha 30 ml-t akarok lefőzni, akkor az 10 mp alatt lejön, de ha meg akarom tartani a rendes időt, akkor az kb 60 ml lesz... Itt jönne az, hogy oké, finomabb őrlemény kell, de attól meg teljesen béna lett az egész, keserű lett és alig lett valami crema-ja. Én itt arra gondoltam mindig, hogy ezeket az adatokat nem biztos, hogy nyomásfokozós és/vagy 15 bar-os gépre számolták... Bár inkább a nyomás lehet itt a mérvadóbb, lehet 9 bar-on kiadná a matek?! Nem tudom...Dallmayr Prodomo volt szerintem, aminél először feltűnt ez a dolog, azt kb 3 hónapja vásároltam. Szekrény tetején van tárolva eredeti csomagolásban zacskózáró csipesszel... Vannak ennél régebbi kávéim is (még keressük az ízvilágunkat
), azokkal nem jött elő ilyen gond. De kipróbálom akkor a legfrissebbel, hogy kizárjuk a döglött kávét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest