Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
kis tanácsra lenne szükségem, próbálom vázolni a helyzetem és az igényeimet
Úgy érzem, hogy van egy egész jó rálátásom arra, hogy meddig lehet elmenni itt kávézás fronton, és nem véletlen vagyok a kezdő topikban. Jelenleg egy 20k körüli, 2-3 éves DeLonghi gépet használok, bolti őrölt kávéval (~Tchibo MilanoStyle kategória, bár most pont szemes kivitelben van + "mákdaráló".. ne ítéljetek el
).
Nem szeretnék nagyon high level irányba elmenni, így jutottam el addig, hogy talán egy 2 személyes Brikka-t vennék, + mellé egy őrlőt. A lényeg, hogy reggel belátható időn belül össze tudjak dobni egy stabil minőségű kávét - maradna nyilván a DeLonghi is, de szerintem azt a Brikka veri
Egy Krups GVX242 és Brikka kombó ahogy olvasgattam jó párosnak tűnik - Brikkával nem presszó készül, a Krups nem igazán alkalmas rendes presszóhoz, ezért úgy érzem a Brikkához elég ez a Krups
és a kettő együtt kb 30-ból megállna (egy ismerősnél van egy ilyen őrlő, pár hónapig használta, feljebb lépett, eladná).
Nagyon kávékkal sem szállnék el (ezzel a szettel nem is feltétlen érdemes szvsz), de szívesen kóstolgatnék ezt-azt.Mit gondoltok, van valami irreális a fentiekben, vagy esetleg jobb lehetőség hasonló árban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Formula-1
- LTE frekvenciák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest