- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB #2799 üzenetére
anyósitató, csibósárga
-
válasz
Peterhappy #2798 üzenetére
Egy kalap izé az omnia barista. 3gy forinttal se ér többet a sima kivitelnél. Amit szintén nem veszek.
-
viktorhu
veterán
válasz
#49155328 #2796 üzenetére
Sajnos nem szeretik az intenzív ízeket. Náluk is lezajlott egy kávéforradalom, szóval már nem csodálkoznak rá az espressora (olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál), de azt is lebutítva készítik el, hogy íze azért ne sok legyen annak se.
Szerk: viszont a fotón ott látni mellette szintén akciósan az omniát... Arról mit gondoltok? Gépbe kell, szóval nem műalkotás készülne belőle.
-
viktorhu
veterán
válasz
Peterhappy #2794 üzenetére
A németek megőrülnek érte, de annyira nem jó, olyan németesen visszafogott íze van. Hozzáteszem, hogy soha nem vettem, így lehet, hogy egy intenso például nem ilyen - osztrákok meg németek itatták velem, és ez alapján döntöttem úgy, hogy magamnak nem ezt fogom kipróbálni.
-
törölt tag
válasz
#56816198 #2791 üzenetére
Az előző hsz-ben helytelenül írtam, hogy "több mint ezer nap alatt 4-6 kávé".
Helyesen, de gondolom, aki olvasta, így értette: több mint ezer nap alatt napi 4-6 kávé.Egy kiegészítésem is lenne a szűrt vizekhez, ugyanis nagyon nem mindegy, milyen célra készült. Erről ITT van egy kép, ami nekem annak idején segített a választásban.
-
törölt tag
válasz
Petyuska111 #2788 üzenetére
A tapasztalatomat osztottam meg, nem vagyok sem szakértő, sem kémikus, de olyan nagy bajt talán nem okozhat, ha a több mint ezer nap alatt 4-6 kávé lefőzése után semmi baja sincs a kávégépnek - és nekünk sem. Szervizes embert sem látott még a gép a 4 év 2 hónap alatt.
Mindössze viktorhu fórumtársunk "Mennyire befolyásolja a víz a kávé ízét?" kérdése váltotta ki bennem, hogy leírjam a fentieket.
-
válasz
Az aluminiumnak biztosan árt, a nikkelezett, krómozott fejnek sem tesz jót, a réznek és a rozsdamentes dolgoknak elvileg (talán) nem árt.
-
törölt tag
válasz
Acélnak nem árt. Ugyanaz a gyanta van benne mint a gyári filterben.
-
törölt tag
válasz
viktorhu #2760 üzenetére
Kb. egy évig használtam az előírt vízszűrőket, de már több mint 3 éve Laica Bi-Flux Coffe & Tea betéttel szűrt vizet teszek a kávéfőzőbe, valamint napi szinten a vízforralóba (teához), a vasalóba és a gőzfelmosó tartályba hetente egyszer is ezt a vizet használjuk. Ezért a gép leglágyabb vízhez van állítva és semmi vízkövesedést nem tapasztaltam eddig. Az íze sem lett rosszabb emiatt a kávénak.
A hátrányok: meg kell venni a kancsót és havonta foglalkozni vele, de a kávéfőzővel (Saeco PicoBaristo) sokkal sűrűbben. A vízszűrőbetét nekem 1500-ba jön ki havonta. -
válasz
#49155328 #2784 üzenetére
Megnyugodtam.
Tudom, pazarló világban élünk, ezért is akadt meg a szemem. Ételt pl nagyon minimálisat dobunk ki, általában jól be tudjuk lőni, hogy mi az amennyiség, ami el is fogy.
Szóval ja, én a kivételek közé tartozom, legalábbis próbálok minél kevesebb mindent kukázni.
Na, de mielőtt nagyon elterelődik a téma, hagyjuk is itt abba.
-
arcsin
senior tag
válasz
#49155328 #2784 üzenetére
Én meg szoktam hirdetni a felesleges dolgainkat neten.
Talán a régi elektromos beépíthető sütőnk volt a legnagyobb amit elajándékoztam egy családnak. Jó volt még, csak én kicsit komplexebb készülékre vágytam
Ami olyan, azzal én is először anyámnál próbálkozom.
Régi melóhelyemen lehetett ajándékozni gyermekotthonnak. A gyerekek összeírták miket kérnek és volt olyan aki pld puzzlét kért meg egy focilabdát. Volt barátomnak egy régi kirakósa, de sosem rakta ki sem ő vagy a testvére. Decathlonban vettünk egy focilabdát és kész.A puzzle nem foglalja a helyet, és valakinek örömet okoztunk vele.A mostani munkahelyemen elvileg van ilyesmi.....meglátjuk idén mi lesz
-
törölt tag
válasz
SyMbioTe #2782 üzenetére
Átvitt értelemben kuka a kuka.
Számomra kuka, nem dobom ki.
Muttinak le szoktam darálni és megeteti a Szarvasit vele.Amúgy meg pazarló világban élünk sajnos.
Napi szinten dobjuk ki a maradék ételt, pékárukat.
Szintén kidobásra kerülnek a megunt használati tárgyak.
Meghirdethetnénk, odaadhatnánk valakinek de nem tesszük. Nincs rá idő.Persze tisztelet a kivételnek aki így cselekszik.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #2780 üzenetére
Van benn pár szem.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #2777 üzenetére
Nagy rakás szar! Vettem mind a két feléből de ment a kukába.
Bár tény, hogy friss. Több a crema rajt mint a kávé.
Aki szereti a robustat annak jó lehet. -
minas
aktív tag
A sima filterkávéhoz (forrázós híg kávét készítő géphez), megfelelő az aeropresshez is használt szemcsenagyság? Vagy durvább kell?
Tudnátok írni ehhez a filterkávéhoz egy általános receptet kávé és vízmennyiségre (arányra)? -
ServerWorks
aktív tag
Sziasztok! A Schimmer Kaffee (Németország) termékeiről mi a vélemény, tapasztalat? A Penny premium termékei között találhatóak meg 500g szemes verzióban, például.
-
-
capafog23
őstag
válasz
RetepNyaraB #2770 üzenetére
Valahogy gondoltam hogy ez lesz.
Akkor egy graef nek kell helyet keresnem.
Vagy mi ajánlott még automata örlőbe 50-60k ig ? -
-
capafog23
őstag
Tudtok ajánlani valami kézi örlőt?
Delonghi Dedica EC685-el rendes espresso lenne a cél.
Bottomless portafilter megvan.
Rendes tamper úton van.
Így gonolom csak egy rendes szemes kávé és egy rendes örlő hiányzik a célomhoz.Tudom hogy a 30k-s Graef az ajánlott. De egy kompaktot szeretnék lehetőleg.
Ezért is lett a Dedica választva, helytakarékosság szempont miatt.
HARIO Mini Mill Slim Pro
Ezt néztem először, de külföldi oldalakon rákeresve vannak vele negatív tapasztalatok hogy nem stabil a tekerő rész illetve hogy nem egyenletes az örlemény.
Ezért szeretnék alternatívát -
mekker
őstag
válasz
viktorhu #2760 üzenetére
Broscience szaga van. Otthon nyári szezonban Balaton víz folyik a csapból, azt 20 fok felett konkrétan mazochizmus rendszeresen fogyasztani. Ahol rendes karsztvíz van, ott mondjuk csak rontani lehet rajta.
A kávé azért lehet jobb a kezelt víztől, mert lejjebb megy a ph érték - a kemény vízhez képest -, jobban kijönnek az ízek. Mint amikor citromot raksz a teába. -
fradi81
veterán
Pár hónapja van fém kapszulám és jól működik, tehát a technika megvan, nem darálok, csak az őrölt kávékat próbálgatom melyik hozza a gyári DG kapszulás szintet, nekem ezek az ihatatlan löttyök is megfelelnek a 3in1-el együtt
-
válasz
fradi81 #2751 üzenetére
Ha tölteni szeretnél, akkor sajnos csak olyan beszerzési hely a jó, ahol ledarálják neked. Amikor töltöttem akkor a 3-mas, 3,5-ös darálás jött be a töltéshez, ennél durvábbon átfolyik, a finomabb kimegy belőle, vagy eltömít valamit. Esetleg plusz szűrővel a 2,5-ös, de az macera és nem hoz annyit, hogy megérje. Persze lehet, hogy van olyan kávé, amit alapból ilyenre darálnak, akkor az mehet. Esetleg az Illy dobozos kávéi működhetnek, mert az viszonylag finomra van darálva.
A töltéshez alapvetően a fém tölthető kapszulák a legjobbak. Sokat kell olvasni a véleményeket melyik jó, akkor nem lehet mellélőni.
Az alap nespresso kapszula újratöltését nem ajánlom, ha esetleg felmerülne a gondolat. Soha nem lesz belőle jó kávé, semmilyen megoldással.
-
viktorhu
veterán
válasz
RetepNyaraB #2761 üzenetére
Van a gép víztartályában bepattintós hely gyári filternek, de szerintem az is britás megoldás, szóval valószínűleg ugyanott lennék.
-
válasz
viktorhu #2760 üzenetére
Brita nem ajánlott; undorító, zselés lerakódásokat csinál a kazánban
Csap alatti komoly szűrő, ha van rá hely és pénz.
Az a fajta változás, amit visszafelé veszel észre leginkább, ha nekiállsz pár hónap szűrt/kevert után csapvízzel főzni a cuccot. Mármint azon túl, hogy a kevert/szűrt víz nem teszi tönkre a gépeidet, a csap meg igen. -
viktorhu
veterán
Nem lesz egyre tisztább a levegő, mert egyre többen fűtenek fával, kertvárosi részeken már nem lehet szellőztetni.
Mennyire befolyásolja a víz a kávé ízét? Gondolkoztam a vízszűrőn a kávégéphez, de a korábbi kávéfőzőbe egy időben egy brita szűrőkancsóból öntöttem a vizet, és annyira nem volt különbség, hogy meg is untam aztán vacakolni vele.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2758 üzenetére
nálad a két pont
az én szívem már olyan zöld,hogy még a kenyeres papírzacskót is többször felhasználom./viszem benne a reggelimet/,pet palackot csak nordást
meg esetleg kólást találsz nálam.még sörben is üvegest veszek.közben szállítom a sok "szemetet". a millió féle vizet,üdítőt,köztük kedvencem a 2dl cumis babavíz.másik kedvenc témám,ahogy járom a dunántúlt,köztük a bakonyt,szépen megy a fakitermelés.lassan elfogy az erdő.kell a píz új pajeróra,meg aztán az év végi jutalék se jön rosszul az erdészetnél,a levegő meg egyre tisztább.hát nem áll jól a szénánk.
-
Egyáltqalán nem téged szeretnélek b@aszogatni, inkább általánosságban, csak a konkrét poszt miatt:
Pont manapság annyira nem polkorrekt a pet palackok szaporítása, ezzel a módszerrel pedig igazából maximalizáljuk a szemetet, ahelyett, hogy csökkentenénk.
Ha csak deszt vizet veszel, ott egy 5L kanna megy a levesbe, ennél nem tudunk közelebb kerülni a jóhoz, csak ha magunk desztilláljuk otthon, na az kicsit overkill az emberek 97 százalékának.
Viszont a desztvíz+sók kombó egy havi gyakorlat után alig-alig vesz el bárki életéből és mint írom ez a legkevesebb szeméttermelés (azt már alapvetésnek tekintem, hogy visszaváltós szikvizet iszunk és nem áruházi műanyagtemetőt vásárolunk).
-
iatti
aktív tag
a fehérvári metróban van norda? mert még két palackom van,aztán jön a desztvíz+ásványvíz kombó.
-
viktorhu
veterán
válasz
#49155328 #2752 üzenetére
Régen (úgy 15 éve) csomó helyen árultak kimért szemes kávét. Akkor még nem voltam nagy kávés, de sokszor vettem így, és akkor még sokáig elég is volt az a kicsi - még a Tescoban is volt a zöldséges részen egy pult, ahol magamnak mérhettem ki mondjuk etióp vagy kolumbiai kávét. A bevásárlóközpontokban is volt egy-egy kis kézműves kávéüzlet, sokfélét kipróbáltam innen a Pólusból. Az otthoni őrlésről jutott eszembe az emlék, mert csodálkozott az eladó, hogy nem kértem, hogy megőrölje nekem a kávét.
Aztán ezek a lehetőségek eltűntek, és jöttek a divatmárkák az üzletekbe, mint a Frei-féle kolumbiai kávé a Machu Pichuval a csomagolásán
-
fradi81
veterán
Ha nem lenne iható nem innám. Aki esetleg tud ajánlani jöhet a link de asszem rossz topikba írtam
-
fradi81
veterán
Hali
Dolce Gusto ristretto(zöld) kapszulás kávéhoz hasonló ízű őrölt kávét vennék, ismer valaki ilyet? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
@all
group buy kapucziner-től, valakit érdekel? BP-i átvétel.
-
válasz
Petyuska111 #2739 üzenetére
Mokaflort most rendeltem, nemrég jött meg, de még nem próbáltam, teszek majd egy próbát vele.
-
Petyuska111
tag
Mokaflor pod annyira jól van gyárilag tömörítve, hogy mikor megróbáltam még tömöríteni, utána alig lehetett a gépet lezárni (a pod széle kizáródott kissé), féltem hogy tönkremegy a mechanika. Ezt például felesleges tömöríteni szerintem, 30 ml 30 mp alatt csepeg le. De a legtöbbet tényleg kell.
-
viktorhu
veterán
válasz
Petyuska111 #2735 üzenetére
Nagyon nehéz a direkt összehasonlítás, igaziból sokat kellett kísérletezni, mert alapból csak az olcsó áruházi presszókávék adtak megbízható eredményt az automatával (Aldi-féle kávé). Nem volt rossz, de azért eléggé semleges íze van, messze van a "jaj de jó kávét ittam" élménytől.
Ha bármi mással próbálkoztam, az vagy túl savanyú, vagy túl égett ízt adott.
Most egyelőre az jött be, hogy olcsó semleges ízű kávét kevertem egy fénylő szemes, feketére (szicíliai stílusban) pörkölt kávéval, most nagyon meg vagyunk elégedve az eredménnyel.
-
viktorhu
veterán
Nekem a kézműves kávéműhelyek párnái teljesen ingazodóak voltak technikai minőség szempontjából - egyiken átfolyt a víz, a másikkal meg erőlködött a szivattyú. A nagy márkák ipari párnái sokkal precízebben voltak belőve, cserébe nyilván a bennük lévő kávé nem kézműves volt, és még többe is kerültek.
-
Petyuska111
tag
válasz
viktorhu #2732 üzenetére
Meg tudnád mondani nekem, hogy az automatából kijövő kávé minősége milyen az ese podoshoz képest? Olaszos presszóról beszélünk, feltételezve, hogy mindkét gépet kb. hasonló kategóriájú kávéval etetjük.
Egyébként nem olcsó a pod, ez igaz. Viszont nálam napi 1 kávéhoz talán túlzás lenne egy automata gép.
-
törölt tag
válasz
Petyuska111 #2733 üzenetére
Tömörítsd csak mindegyiket jobb lesz az úgy.
Nem baj az ha csöpögős lesz. -
-
viktorhu
veterán
válasz
Petyuska111 #2730 üzenetére
Én is nagyon szerettem, de ezzel is drága marad a kávé. Mondjuk én Olaszországból rendeltem hozzá a párnákat, így a választék is nagyobb volt, meg nagy rendelésnél az ára is jobb, mint itthon.
Nálunk itthon home office-ban úgy napi 8 adag kávé elfogy, ez pedig kézivel macerás, ESE-vel meg drága, így vettünk egy használt automatát.
-
törölt tag
válasz
Petyuska111 #2730 üzenetére
A párnát tömöríted?
-
Petyuska111
tag
válasz
Mosqu!to #2727 üzenetére
E.S.E. pod-os gép szerintem nagyon jó kompromisszum (nekem Lollina van), kár hogy kevesen ismerik. A karos gép+profi daráló minőségét nyilván nem érheti el, de nincs is vele annyi macera, a kapszulás rendszereknél (Nespresso-t, Dolce Gusto-t próbáltam) pedig sokkal (de tényleg sokkal) jobb kávét lehet benne készíteni, ez más kategória. Automata géppel nem tudom összehasonlítani, mert olyat nem próbáltam, viszont annál jóval olcsóbb, én 39e ft-ért vettem a pod-os gépemet. Rengeteg féle e.s.e. pod kapható hozzá (nem összetévesztendő a Philips Senseo pod-jával, az teljesen más, az gagyi kategória!). Szerintem minden rendszer közül itt a legjobb a befektetett erőforrások és a kapott minőség aránya. Használata kb. olyan egyszerű, mint a kapszulás gépeké, bizonyos dolgokat be kell tartani és akkor kávéházihoz közelítő presszót ad. Nem környezetszennyező, papírban van a kávé.
-
soldier2
őstag
válasz
Mosqu!to #2727 üzenetére
"5-6 kávét főzött le mire egyre azt mondta hogy az jó lett" az elején előfordul az ilyesmi, aztán már csak 2-3 kávé kell a beállításhot ha kávét váltasz. (igaz az a 2-3 kávé is jobb többnyire mint az automatás)
A gombnyomásos automata jó lehet ha nem akarsz elmélyülni a dologban, de ha jót akarsz a jó kávé árát nem úszod meg (5000 Ft és fölötte). -
Mosqu!to
addikt
Köszi a tapasztalatokat, a helyzet az hogy nem szeretnék kávéőrült szintre lépni. Voltam már ismerősnél, aki kávénként állította az örlés finomságát, a gép nyomását, stb, és végül 5-6 kávét főzött le mire egyre azt mondta hogy az jó lett. Egyszerű, bolondbiztos megoldást keresek, szenvedés nélkül, emészthető áron (100k alatt).
Brikka nem jó, indukciós tűzhelyem van. -
törölt tag
Nálam is van most egy, végülis ki lett küszöbölve egy tervezési hibája (gőzcső könyök), így már bírni fogja egy darabig. De hogy kinél?
Nekem nem jöttek be az arányai, bár tudom hogy mostanában 1:1 a risztretto és 1:2 a presszó, szerettem volna ha tudok 7 grammból is főzni. Túlzott elvárás. -
válasz
Mosqu!to #2717 üzenetére
Simán hozható az a szint otthon is, csak foglalkozni kell a témával, jó kávét kell venni. Na meg persze egy jó setup sem árt. Sage-nek sem rosszak az egybeépített őrlős gépei, de azért van még sok alternatíva. Már csak az a kérdés mennyit szánnál rá. Btw a nespresso kapszulát ha átszámolod mennyi a kv kiló ára elég döbbenet.
-
bbuffy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2719 üzenetére
Jók tudnak lenni vszonylag azok is. Nespressonal mindenkepp jobbak. De közeliteni nem lehet velük,
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
bbuffy
senior tag
válasz
Mosqu!to #2717 üzenetére
Igen, ha közelébe akarsz menni az ott kóstoltaknak, akkor kell a gep plusz daráló. De nespressorol minden előrelépés. Ha szeretsz egyêb dolgokkal is pepecselni, már manuális kis kézi cuccok is remek eredményt tudnak adni.
Ha csak szintugrás, akkor már egy Brikka is jó. De kvházi szintet csak normális géppel, darálóval. És igen el lehet érni ugyanolyan szintet mint ott, csak költséges, és ugy sem azonnal adja be. -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Így 8 hónap (és előreláthatólag még jó sok) home office után kezdem azt érezni, hogy megérett a kávéfőzőcsere itthon.
Eddig Nespressoztam, mondván hogy hétköznap úgyis munkahelyen iszom, arra a hétvégi 1-2 főzésre úgysem éri meg ennél jobbat venni, de most ez már átfordult abba, hogy heti 15-18 espressot főzök, jellemzően napszakonként egyet.
Ahányszor azonban elmegyek a Fekete/My little melbourne és hasonló helyekre, brutál mód oda vagyok a kávéjukért.
Persze ezt a szintet itthon nem fogom tudni gondolom elérni, de talán van valami sweetspot a nespresso felett és a top barista kávé alatt.Van esetleg "bestbuy"? Párnások esetleg (illy, vagy más)?
Esetleg innen érezhetően csak a saját espresso géppel+darálóval lehet feljebb menni? -
válasz
#15611648 #2712 üzenetére
Semennyire, csak ha cél a reggel két percen belül letudott kávéfőzés, bármi nemű agymunka befektetése nélkül.
Előnye a mindig pont ugyanolyan kávé. A hátránya is.
A fenntarthatóság kérdés, mert bár a kapszula komoly szennyező, de nagyon kevés kávét használ fel, márpedig maga a kavetermesztes öko szempontból rémes. -
törölt tag
Sziasztok.
A Tchibo Cafissimo akció mennyire éri meg?
Cafissimo easy gép és 3x80 db kávékapszula 27 195 Ft.A gépet meg lehet venni máshol 12 000 körül, de 80 db-os kapszulát csak a tchibo oldalán találni!
-
Már egy hete használom a Tchibo pumpálós tejhabosítóját. Egészen vállalható, a várakozásokat felülmúlta. Picit nagy, emiatt egyszemélyes adagot cappuccinóra nehéz vele készíteni. A hab állaga véleményem szerint teljesen jó, krémes, finom, ha az ideális hőfokot sikerül eltalálni. Na igen, utóbbi egyelőre kihívást jelent, nem egyszerű belőni azt a 65-70 celsius fokos tartományt... Szóval érdemes szerintem egy thermometert beszerezni mellé.
-
Kaba
veterán
válasz
Mr.Csizmás #2707 üzenetére
Ízre jó,de lehetne erősebb.
-
Kaba
veterán
Közben kipróbáltam a Mantaro szemes kávét.Ez sem jobb,mint az Omnia barista vagy a Segafredo barista.Most megrendeltem a velencei gondolást a kapucinerből.Tudnátok egy kávét ajánlani amelyik jó erős az íz most másodlagos.Eddig még egy erősre főzött török tea is élénkítőbb volt a számomra mint az előbb említett kávék.
-
Kaba
veterán
Üdv!Az Interspar és Spar most egy új fajta szemes kávét forgalmaz, Mantaro szemes kávé néven.Ez mennyire ajánlott?.
-
mekker
őstag
Köszönöm a rengeteg segítséget, így már azt hiszem jó döntést tudok hozni. Amint lesz egy kis tapasztalat, beszámolók róla
Mindig van itthon robustás, kakaós vietnámi kávé phinhez, kávéfőzőhöz. Azt hiszem ezek a pörkölésnél gyakran ízesítve is vannak kakaóval. Tudtok valami jó beszerzési helyett online vagy Bp-n? Azt vettem észre, hogy sokáig eláll fagyó nélkül is (talán az olajossága miatt), úgyhogy őrölt és bab is játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest