- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
headhunter86
senior tag
válasz
Halley #12061 üzenetére
Mi a Brita Hard Water Expert szűrőt használjuk a kancsóba. Leszűrjük és ott áll a konyhapulton, folyamatosan isszuk és töltünk utána. Ezt a szűrt vizet öntöm a gépbe is.
Illetve még vettem e mellé pluszba egy vízlágyító párnát is, ami a gép vizestartályában pihen.
Nekem még abban segítsetek, hogy mikor eljön majd az ideje a nagy tisztításnak, vízkőtelenítésnek, ahhoz mit vegyek? Ha jól tudom annyi, hogy beleöntöm a tartályba és azzal átmosom a rendszert. Egy ilyet már vettem, de ezzel csak a fejet tisztítom meg a zsíroktól ha jól tudom.Amúgy ma volt egy kis érdekesség az AVX DB1 Pro-val. Mikor megjött 45ml-re állítottam a rézcsavarral az átfolyó víz mennyiségét 10mp alatt, na ez szépen visszacsökkent 30ml-re, anélkül, hogy piszkáltam volna. Nem tudom mi okozta, de most újból beállítottam a csavarral. Azt hiszem figyelni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest