Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Én üzemeltetéssel foglalkozom, leginkább egy KKV-nál. Időben nézegettem több lehetőséget, mert strukturális átalakÍtásra/fejlesztésre egy folyamatban lévő projekt miatt nem igazán volt lehetőség, a napi szintű dolgok nagy részét meg automatizáltam, így maradt időm tanulni.
így kötöttem ki az upwork-on. érdemes ránézni, egész jó kis melók vannak ott, főleg kicsiket néztem és hát árban a kis indiai alá kell menni, de engem leginkább a tanulás vezérelt szóval nem volt gond.
Előfordult az is, h. a tömérdek IT üzemeltetéses Linekedin-es melók kapcsán körbeÍrtam, h. amennyiben lenne lehetőség nagy projektnél plusz erőforrás bevonására, akkor állok rendelkezésükre. (Nálunk is van olyan, h. alapvetően mindent elviszek egyedül, de időszakosan 1-2 embert, céget bevonunk, mert sokkal gyorsabban végzünk, mintha egyedül ultimate soldier-ként mindent megcsinálok)
Utóbbit csipném igazán, mert így változatos projektekben lehet részt venni, illetve a különböző rendszerek jobb részeit összeollózni, sajnos a cégek, érthető okokból annyira nem hapranak rá.
A harmadik általában ismeretség alapján, nem tudom h. ez más munkakörnél mennyire műkődhet. Illetve ennek ismérve, h. úgy általában a közepénél megbánom h. elvállaltam

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest