Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• X Factor

addikt

válasz mobal #9735 üzenetére

Én üzemeltetéssel foglalkozom, leginkább egy KKV-nál. Időben nézegettem több lehetőséget, mert strukturális átalakÍtásra/fejlesztésre egy folyamatban lévő projekt miatt nem igazán volt lehetőség, a napi szintű dolgok nagy részét meg automatizáltam, így maradt időm tanulni.

így kötöttem ki az upwork-on. érdemes ránézni, egész jó kis melók vannak ott, főleg kicsiket néztem és hát árban a kis indiai alá kell menni, de engem leginkább a tanulás vezérelt szóval nem volt gond.

Előfordult az is, h. a tömérdek IT üzemeltetéses Linekedin-es melók kapcsán körbeÍrtam, h. amennyiben lenne lehetőség nagy projektnél plusz erőforrás bevonására, akkor állok rendelkezésükre. (Nálunk is van olyan, h. alapvetően mindent elviszek egyedül, de időszakosan 1-2 embert, céget bevonunk, mert sokkal gyorsabban végzünk, mintha egyedül ultimate soldier-ként mindent megcsinálok)

Utóbbit csipném igazán, mert így változatos projektekben lehet részt venni, illetve a különböző rendszerek jobb részeit összeollózni, sajnos a cégek, érthető okokból annyira nem hapranak rá.

A harmadik általában ismeretség alapján, nem tudom h. ez más munkakörnél mennyire műkődhet. Illetve ennek ismérve, h. úgy általában a közepénél megbánom h. elvállaltam :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés