Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Hannibhál
üzenetére
Csak azért csinálják, hogy ne legyen pofád fizetésemelést kérni. Én semmibe sem nézem ezeket az értékeléseket. A munkáltatód annyira értékel, amennyi fizetést ad. Ha én egy helyen sokáig nem kapok emelést, akkor keresek olyan helyet, ahol többre értékelnek. Minél magasabb fizetésű helyre sikerül bekerülnöd, annál biztosabb lehetsz benne, hogy olyan munkát csinálsz, ami értékes. Persze vannak módosító tényezők (túlóra, hajtás, stressz), de mindig lehet tovább lépni.
Az első 2-3 munkahelyemen még én is komolyan vettem ezeket az értékeléseket, visszajelzéseket, miben kell fejlődnöm meg ilyesmik, próbáltam is aszerint tenni. Egy idő után láttam, hogy bullshit az egész, kiszúrják az ember szemét 2-3%-os éves fizuemelésekkel, aztán meg kihajintják szemrebbenés nélkül az egész csoportját. Azóta úrrá lett rajtam a zsoldos mentalitás, oda megyek, ahol többet fizetnek, érzelmet nem viszek bele. Ha megunom 2-3 év után, akkor keresek másik helyet +20-30%-ért, és általában találok is. Nem érdekel a corporate létra megmászása sem, hogy valami röhejes előléptetésért hónapokig smúzoljak menedzserekkel. Így csak a szakmámmal foglalkozom, a munkámat elvégzem, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs