Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz emvy #8087 üzenetére

A pro érveim: rövidtávú szakmai fejlődés, több pénz.
    Kontra: hosszabb távon nem látom, hogy hova vezethet ez a pozíció (persze akár 1-2 éven belül is válthatok), illetve a jelenlegi munkahelyemen rugalmasabban állnak néhány dologhoz (pl. akár reggel 7-re de délellőt 10-re is mehetek, HO lehetőség), itt pontosan ismerem, hogy milyen elvárások vannak, a teamünk nagyon jó, még az új helyen magammal szemben is bizonytalan vagyok, hogy engem keresnek-e, beválnék-e (habár lehet, hogy ez inkább imposztor szindróma, a jelenlegi helyemen is éreztem felfele lépésnél ilyet).

sss, CyberPunk666: olyan helyre nem mennék dolgozni, ahol valami trükközés van azzal, hogy mennyire jelentenek be.

EQMontoya: igen, ettől is tartok, hogy olyan munkáltatóba futok bele, ahol első ránézésre minden jó, nagyon szuper, gyere hozzánk dolgozni, utána meg 1-2 éven belül hasonló dolgokba futna az ember.

Számomra így nézne ki egy álom munkahely (érdekes, hogy pár dolog a legtöbb helyen amit néztem megvalósul, de olyat még nem láttam, ahol mind): megválasztható -vagy megfelelő minőségű- munkaeszközök (azaz pl.: ne egy több éves TN paneles monitort kelljen nézni, mert az olcsóbb volt egy alkalmazottnak mondjuk 1 napi bérével egy normális monitornál, és aki a beszerzésről a döntést hozta, egyáltalán nem gondolkozott az ergonómiai követelményeken, vagy mondjuk nem is napi 8 órában képernyőt bámul), legalább heti 1 nap HO, jó kollégák (akikkel jól lehet együtt dolgozni, esetleg tanulni is tőlük), érdekes szakmai kihívások, megfelelően méretezett teamek (erőforrás szempontból, azaz nyugodtan el lehessen menni szabadságra, ne azon kelljen aggódni, hogy vajon miként lesz megoldva a helyettesítés, vagy hogy a többiek így nem tudják elvégezni a munkát, stb.) esetleg egyéb béren kívüli juttatások (mint pl. gyümölcs, irodai masszázs, céges parkolóhely, stb). Valaki esetleg tud ilyen helyet? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés