Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITmuki
csendes tag
Sziasztok Skacok!
Nem: Férfi
Kor: 29
Munkakör: Java fejlesztő
Végzetség: Mérnökinfo BSc (BME)
Nyelvtudás: Angol felső
Hely: Budapest
Tapasztalat: 3,5+ év
Fizetés: Nettó 345k(igen, van benne egy kis szürkeség
)
Környezet: Jól érzem magam, emberileg minden passzol.Mostanában volt egy előzetes HR témakörű egyeztetés a vezetőnkkel.
A szitu az, hogy belső változások miatt sokkal nagyobb lesz a felelősségem a csoportban, gyakorlatilag vezető fejlesztői pozíciót kell majd betöltenem + egy újonnan formált, kisebb csoportba is beválasztottak, szóval több felé oszlik majd közben a figyelmem.Na most felmerült a kérdés, hogy 2017-ig maradnék-e garantáltan. Erre egyértelműen igent tudok mondani, a megfelelő emelés mellett. Szerintem a 85k reális lenne, tavaly is ilyen nagyságrendű volt, részben azért, mert bevállaltam, hogy a 2016-ot is itt töltöm.
Felmerült az is, hogy a vezetők a 2018-ig való "lekötésre" is szeretnének választ, arra az évre pedig már váltást tervezek, mert a fejlődésem tempója lassult, kicsit kezdem befásultnak érezni magam, zavar a sok belső fejlesztésű eszköz(szeretnék mainstream, menő cuccokba beletanulni/alkalmazni a munka során).
Ez az, amire nem tudom az egyértelmű választ, de úgy érzem, hogy nem szeretném lekötni magam előre 1,5-2 évre, mert veszélyben látnám a szakmai fejlődésemet(erre szerintem az otthoni projektek sem jelentenek megoldást).Ti mit mondanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)