- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha visszakeresitek én már számoltam,hogy Budapesten mennyiből tudnék elélni,de beírom:
Albérlet is egyre drágább.Ahogy nézgettem.Már a sör is egyre kevesebb
Albi 120k(2 szobás felújított)
Rezsi 30k
TV+telefon+internet 15k(4k+6k+5k nálam)
Autó 40k(mindennel és még nincs megvéve!)
Kaja 40k
Szórakozás 30k+
Egyéb 30k
Kb 300k,de ha 2 főre nézzük akkor 190k körül jönne ki.Szerintem messze nem estem túlzásba,mert használt kocsit vettem alapul(500k corsa,swift...)Ott van a hiba a számításban,hogy nincs benne a ruha. Nincsenek benne a bútorok,mert 5/10 évente cserélni/bővíteni kell. Nincs benne a háztartási gépek,amik 5 évente beadják a kulcsot manapság. Számítógép/tablet,fotózás vagy egyéb hobbi. Az ember mindig alá számol,mert annyi apróság van a mai világban,hogy még összeadni is nehéz.
Nekem is soknak tűnt az 580,de belegondolva kell annyi egy rendesebb élethez(az másik téma lenne,hogy mi a rendes élet,de most tudjátok miről van szó). Ha egy Audiban szeretnék elmenni nyaralni és mellette még BKV bérletem is lenne,mert most is van a kocsi mellett(mert néha a tömegközlekedéssel jobban járok),akkor kell ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest