Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Teljesen egyetértek, csak anyagi okokból 2.500 Euró nettóért én ki nem mennék.
Kalandvágyból, és a jövőbeni fejlődési lehetőségeket tekintve viszont csont nélkül mennék
Ha valaki nem szerencsétlenkedik, akkor minden esélye meg van arra, hogy rövid időn belül ezen összegtől jóval többet kaszáljon.Sajnos nekem sem adtak sem anyagi segítséget, sem örökséget a felmenőim, így Pesten azt gondolom, ennyiből tudnék "jól" (inkább azt mondanám, valamennyire pozitívabb jövőbe tekintéssel
) megélni:200 / hó jövőbeni lakásra + kaja, barátnő, ruha 120 / hó + Autó fenntartása 100 / hó + Albérlet, mobiltelefon, rezsi, BKK bérlet, kis utazgatás Magyarországon belül, hobbi 160 / hó = 580 nettó / hó.
Ehhez képest a 2.500 Euró nettóból sírva fakadnék odakint
Emlékszem, amikor 18 évesen néztem a Cobra11-et, Gerkhan felülegyőnek már 15 éve is sírt a szája, hogy nem tud megélni a rendőri 1300 Euró nettós fizetéséből Németországban

Egy kis off topik: Ti is úgy veszitek észre, hogy az úgynevezett "munkaügyi tanácsadó" cégek eszeveszett fejvadászatba kezdtek IT területen, kb. úgy fél éve? Én egy nap kb. 5-8 hívást kapok, komolyan mondom, az Aegon biztosítónak nincs ilyen agresszív ügyfélgyűjtő politikája, mint mostanában a fejvadászoknak. Engem már konkrétan idegesítenek. (Az már más tészta, hogy IT-hez semmit nem értő, gyakornok kislányok hívogatnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megélni: