- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Teljesen egyetértek, csak anyagi okokból 2.500 Euró nettóért én ki nem mennék.
Kalandvágyból, és a jövőbeni fejlődési lehetőségeket tekintve viszont csont nélkül mennék
Ha valaki nem szerencsétlenkedik, akkor minden esélye meg van arra, hogy rövid időn belül ezen összegtől jóval többet kaszáljon.Sajnos nekem sem adtak sem anyagi segítséget, sem örökséget a felmenőim, így Pesten azt gondolom, ennyiből tudnék "jól" (inkább azt mondanám, valamennyire pozitívabb jövőbe tekintéssel
) megélni:200 / hó jövőbeni lakásra + kaja, barátnő, ruha 120 / hó + Autó fenntartása 100 / hó + Albérlet, mobiltelefon, rezsi, BKK bérlet, kis utazgatás Magyarországon belül, hobbi 160 / hó = 580 nettó / hó.
Ehhez képest a 2.500 Euró nettóból sírva fakadnék odakint
Emlékszem, amikor 18 évesen néztem a Cobra11-et, Gerkhan felülegyőnek már 15 éve is sírt a szája, hogy nem tud megélni a rendőri 1300 Euró nettós fizetéséből Németországban

Egy kis off topik: Ti is úgy veszitek észre, hogy az úgynevezett "munkaügyi tanácsadó" cégek eszeveszett fejvadászatba kezdtek IT területen, kb. úgy fél éve? Én egy nap kb. 5-8 hívást kapok, komolyan mondom, az Aegon biztosítónak nincs ilyen agresszív ügyfélgyűjtő politikája, mint mostanában a fejvadászoknak. Engem már konkrétan idegesítenek. (Az már más tészta, hogy IT-hez semmit nem értő, gyakornok kislányok hívogatnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) megélni: