Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
Nem gondolom igy, tudom hogy a tapasztalat fontos dolog, de szerintem epitkezni is eloszor is alapokkal kell, kepzes (kepzettseg), nyelvtudas, majd tapasztalat. Nekem is feltunt hogy vannak cegek akik csak es kizarolag tapasztalat alapjan valasztanak uj munkatarsakat de olyan is elofordul hogy vezeto pozicioba is teszik oket. Ez amugy oriasi feszultseget szul a cegen belul es igen, nem tartom helyesnek.
Elozo munkahelyemen ez a feszultseg kiutkozott es megkezdodott az atvilagitas. Aki vezeto beosztasban volt es nem volt meg a megfelelo diplomaja (es ertelemszeruen a nyelvvizsga, hiszem az a diploma feltetele) az kapott haladekot hogy teljesitsen. Ha ez nem sikerult szerzodesbontasra nem kerult sor, de ujrapozicionaltak a cegen belul kivetel nelkul lefele akar tobb szintet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- Új MagPower Pro Mágneses vezeték nélküli töltő 10000mAh 2év garancia Foxpost mehet !!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest