Új hozzászólás Aktív témák

• pető bá'

őstag

kicsit off topic, de talán tudtok segíteni:

Óbudai Egyetem, Székesfehérvár, mérnökinformatika -> duális képzés. A kérdés, hogy melyik céget válasszam, az itt látható partnerek közül (logokon a link a weboldalra).
    Nekem az Albacomp tűnik a legszimpatikusabbnak, elektronikai fejlesztések, smart home dolgok, számomra ez érdekesnek tűnik. Nem túl kicsi, nem túl nagy, helyi vállalat.
    IBM/Vidi, mint multi, jól mutatna később az önéletrajzban, de nem tudom mennyire való az a környezet nekem.. Mondjuk az egyetemi képzés után itt biztosan lenne helyem, de kicsit tartok az egész multizástól :D

A kisebb cégek (Karsai/Macher/Simon) szakmailag nem tudom mennyire nyújtanának fejlődési lehetőséget, vállalatirányítás, modellezés, 3d nyomtatás látszik a szaknak megfelelő feladatnak, ami nem hiszem, hogy annyira izgalmas - legalábbis számomra.

Az informatikai központ bizonyára egy érdekes munka, térfigyelő kamerák, városi, közigazgatási rendszerek kezelése, karbantartása, állítólag sok terepmunka.. De ez megint nem az, amit én keresek. A távhőszolgáltatónál meg kifejezetten hangsúlyozták, hogy aki programozással, fejlesztéssel szeretne foglalkozni, az ne oda menjen..

A saját véleményemtől függetlenül tudtok valami okosat mondani? :)

Új hozzászólás Aktív témák