Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Az egyik ember akinek a pozícióját említettem 26 éves. Az igaz, hogy a multik szeretik a diploma létét, azonban nem agysebészet szerezni egy diplomát. Mint említettem egyébként a srác már el is kezdte a meló mellet de nem volt rá ideje. Véleményem szerint alap, hogy végigtolná azt a maradék 2 évet ha lenne rá ideje.
Ezek mellet nem csak hatalmas multik léteznek akiknek a policyban van belefoglalva, hogy xy pozihoz alap a diploma."ps. Nem láttam még olyan IT munkakört ahol nem volt túlóra vagy éjszakai kalapálás. És igen, ez a mérnökökre is vonatkozik, mert engem is felkeltenek éjjel kettőkor ha nagy gáz van és hétvégén is dolgoznom kell, ha úgy adódik, pedig senior munkakörben vagyok már rég."
Nem arról van szó, hogy ne fordulhasson elő túlóra... vagy ne adj isten éjszakai kalapálás... Az más kérdés, hogy mennyire általános... Ha általános és napi szintű akkor én már rég húznék a francba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Haditechnika, harcászat
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest