Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VirsLee
üzenetére
Szerintem nem vicces. Legalábbis nem annak szántam és nem is nevetek... Örülök, hogy te tájékozott vagy... én (még) nem.
Lehet, nem volt elég hangsúlyos, de mint írtam, minden ötletem/tervem nem szeretném ide kiteríteni érthető okokból. Így teljesen jól látod, hogy nem látsz mindent.
Ezeknek nincs is semmi köze ahhoz, hogy EV, vagy Kft, vagy külföldi kft. Ezért nem is értem miért kéred számon rajtam, hogy nincs ügyfelem... majd lesz. Azon is dolgozom hidd el, csak másik csatornákon. Illetve lehetséges társakkal/partnerekkel is beszélgetek. Rómát sem 1 nap alatt építették. Ahhoz képest, hogy kb 2 hete kezdtem ezen gondolkodni, munka meg úgy az élet mellett... elég pozitív feedbackjeim vannak. Ami még mindig nem kézzel fogható...és mondhatnád, hogy egy nagy büdös semmi... de érzésre semmi sem adott akkor motivációt és lökés az elmúlt 5 évben mint ez a pár nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Starlink
- Építő/felújító topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest