- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vision
üzenetére
Neurodivergens arcoknak az altalanos/kozepiskola kifejezetten kinzas. Nem arrol van szo, hogy valaki buta vagy nehezen tanul, hanem hogyha nem erdekli, nem tudja lekotni a tanar a figyelmet, akkor egyik fulen be, a masikon ki. Raadasul a folyamatos keszules miatt meg az sincs mint egyetemen, hogy akkor raszanok egy delutant es beseggelek mindent, hanem ropdolgozat, kihivnak felelni, stb. En altalanos/kozepiskolaban harmas voltam mindenbol ami nem erdekelt es elkonyveltek lusta gyereknek aki nem valo egyetemre. Erettsegit egy-ket het tanulassal kihoztam olyanra mint az osztalyelso, aztan egyetemen szinten eltanulo voltam, munkahelyen meg konzisztens high performer, mert mar nem a temak 80%-a volt erdektelen, csak 10-20%.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest