- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Igen nekem is az az egy jutott eszembe, na de ott se a frissen felvett juniornak rakják a segge alá

Nem létszükséglet, JUTTATÁS. Ezzel az erővel csak a pizzafutárnak meg a postásnak kellene autót adni, és még a CEO-nak sem.
Juttatásként csak magas szinten szoktak adni.. Lényegében két eset van, vagy a munkakörhöz indokolt, lásd területi ember etc. vagy juttatásként kapod de akkor már valami magasabb szinten lévő emberke.
Minden más eset elég ritka szerintem, szakmától függetlenítve, nem értem mi lep meg.és még a CEO-nak sem.
A CEO meg a junior fejlesztő picit messze vannak egymástól

(#3557) vzozo: nem kell ez a hangnem szerintem
simán csak mindenkit meglepett, azért amit írtam is, mert szerintem ez egy elég ritka eset. De tényleg elárulhatod hol van ez, mondom megyek oda dolgozni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

simán csak mindenkit meglepett, azért amit írtam is, mert szerintem ez egy elég ritka eset. De tényleg elárulhatod hol van ez, mondom megyek oda dolgozni