Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Covid lockdown kezdetekor tönkrement a 20+ éves grillezős mikróm, így vettem helyette egy nagyobb, grillezős+légkeverős mikrót, aminek van vagy 70 funkciója.
3.5 év alatt eddig sikerült kaja, tea melegítésre, meg instant pizza sütésre használnom.
AI támogatott torta sütő funkcióit szerintem sosem fogom használni.
---
Sarkunkon régen volt egy CBA Grill, oda jártam bő 10 évig, de átépítették az épületet, aztán a helyén már Spar nyílt, aminek a grillpultja szerintem ehetetlen.

Nemfőzés nálam annyiban egyszerűsíti az életemet, hogy a sarki kajálda minden nap főz 3-4-5 félét, abból mindig találok valamit, amire rá tudok bökni, hogy azt kérem, aztán nem kell agyalnom azon, hogy mit is kéne bevásárolnom, vagy mi rohad rám a hűtőben.
Rendelni viszont sosem szoktam, szerintem egyszerűbb sétálni+sorba állni 10 percet, mint a kaja árára rádobni +1k-t, aztán random megjelenő futárra 1-2 órát várni.
Meg amúgy is szükségem van annyi sétára, hogy meló közben kiszellőztessem a fejemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest