- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Nyugi, nem te vagy fordítva összerakva, ez az élet rendje - folyamatosan fejlődni kell. Legalábbis én is így gondolom.
A konkrét helyzetre nehéz tanácsot adni, mert te látod miben vagy. Én is hasonló szituban vagyok kb. fél éve (hosszú és nem túl publikus történet, hogyan kerültem bele), és igazából az opciók azért nem olyan rosszak (nálam):
- Ugyanaz a fizetés és juttatási csomag, mint az előző (szellemileg jóval nagyobb kihívást pozimban (cégen belül vagyok)
- Folyamatosan tudom képezni magamat, új technológiával foglalkozom, ezen felül ezerrel megy a self-paced training
- A cég fizeti a certifikációkat, belső tudástárhoz, tananyagokhoz ingyen hozzáférek
- Kényelmes...A kényelem az egész rákfenéje. Ami megöli a lelket: a dilettáns és keresztbetevő kollégák. Nem tudom, hogy ezek eddig hol bujdokoltak, lassan egy évtizede leszek ennél a multinál, sok részleggel, sok különféle országban lévő kollégákkal dolgoztam eddig együtt, de mintha hirtelen egy teljesen másik céghez kerültem volna. Közben igyekszem melegen tartani a kapcsolati hálómat, és dobbantani egy másik poziba, amint lehetséges lesz.
Nálam most a tanulás az alapvető, mert egy igen spéci szakterülettel foglalkoztam korábban, ami kb. egy tollvonással megszűnt létezni. Ugyanakkor erősen agyalok azon is, ha minden kötél szakad, akkor menni kell, másik céghez, másik városba, másik országba, mindegy - de hosszútávon tényleg nehéz kibírni azt, amikor életed legszebb és legtermékenyebb éveit (képletesen) kb. ovisok pelenkázására kell elfüstölnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házimozi belépő szinten
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest