- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hmm, akkor megkövetem magam.

Mikor pár éve volt egy OCM az egyik korábbi munkahelyemen, akkor úgy tűnt, hogy a management részéről jóval nagyobb tisztelet ötvözi, mint a sima seniorokat, habár ő is azt a munkát végezte (tehát a tudása nem igazán volt kihasználva), illetve azóta már párszor váltott munkahelyet is (de talán pont fejlesztőnek ment át pár váltás után).
Lehet, hogy benne volt, amint _NCT is írt, hogy a cégnek is szüksége volt arra, hogy kifelé tudja mutatni, hogy itt milyen magasan képzett emberek dolgoznak.Amikor kollégákkal beszélgetünk, mindenki tudja, hogy mi ez a cert, és aki a felvételnél szakmai alapon dönt, az szerintem mindenki tárt karokkal várná az ilyen embert.
Az más kérdés, hogy ezek szerint a cégek nem tudják megfizetni, illetve a recruiter talán nem is tudja, hogy mi ez, esetleg olyan komoly meló sincs, amivel elégedett lehetne az ember.Ami kérdéses, hogy mit nevezünk jó fizetésnek?
Azt gondolom, hogy esetleg eltérhet az erről alkotott elképzelésünk - szerintem egy bruttó 1.5 körüli összeg már egy egészen jó alapfizetés itthon egy senior üzemeltető pozira.
Nyilván ez egy külföldi fizuhoz képest azért kicsit karcsú, de itthon szerintem azért még mindig elég jó (habár a forint gyengülést és az inflát nézve sajnos egyre kevésbé).
Persze megértem, hogy ha neked a jó fizetés ennél jóval magasabb összegnél kezdődik, és azt is, hogy kevés olyan pozíció van, ahol ténylegesen ki tudnád használni a tudásodat.@Tapsi: akkor bpx példája szerint annyira mégsem számít, mint amennyire én gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs