- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hmm, akkor megkövetem magam.

Mikor pár éve volt egy OCM az egyik korábbi munkahelyemen, akkor úgy tűnt, hogy a management részéről jóval nagyobb tisztelet ötvözi, mint a sima seniorokat, habár ő is azt a munkát végezte (tehát a tudása nem igazán volt kihasználva), illetve azóta már párszor váltott munkahelyet is (de talán pont fejlesztőnek ment át pár váltás után).
Lehet, hogy benne volt, amint _NCT is írt, hogy a cégnek is szüksége volt arra, hogy kifelé tudja mutatni, hogy itt milyen magasan képzett emberek dolgoznak.Amikor kollégákkal beszélgetünk, mindenki tudja, hogy mi ez a cert, és aki a felvételnél szakmai alapon dönt, az szerintem mindenki tárt karokkal várná az ilyen embert.
Az más kérdés, hogy ezek szerint a cégek nem tudják megfizetni, illetve a recruiter talán nem is tudja, hogy mi ez, esetleg olyan komoly meló sincs, amivel elégedett lehetne az ember.Ami kérdéses, hogy mit nevezünk jó fizetésnek?
Azt gondolom, hogy esetleg eltérhet az erről alkotott elképzelésünk - szerintem egy bruttó 1.5 körüli összeg már egy egészen jó alapfizetés itthon egy senior üzemeltető pozira.
Nyilván ez egy külföldi fizuhoz képest azért kicsit karcsú, de itthon szerintem azért még mindig elég jó (habár a forint gyengülést és az inflát nézve sajnos egyre kevésbé).
Persze megértem, hogy ha neked a jó fizetés ennél jóval magasabb összegnél kezdődik, és azt is, hogy kevés olyan pozíció van, ahol ténylegesen ki tudnád használni a tudásodat.@Tapsi: akkor bpx példája szerint annyira mégsem számít, mint amennyire én gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest