Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thomasthomas

tag

válasz #79563158 #27317 üzenetére

Nekem annó olyan 1 hétig tartott az egész; minimális segítséget kaptam az ismeőrsömtől, akinek hasonlóan kft-je van, csak teljesen más területen dolgozik (nem IT).

Amúgy így utólag azt mondom, hogy az elindulás tényleg nem egyszerű, mert sok az ismeretlen és új dolog, de ha az elsó hónapon túllendülsz, onnantól kezdve az adminisztráció lecsökken havi 1 órára kb.

1 év alatt meg mindennel is találkozol aminek költségvonzata lehet (kamara, tao, járulék és áfafizetés stb).

Ahogy leirta Tapsi is, igazából contractorként bejövő számlád alig van, kimenőt meg kiállítani olyan 5 percet vesz igénybe a második alkalomtól kezdve. Na hát ha ez sok, akkor nem kell vállalkozni.

Amúgy meg sok minden automatizálható (pl állandó átutalások), nem kell havi szinten ezekkel sem foglalkozni.

Ha kereskedők lennénk, s lenne több száz bejövő és kimenő számla, ebből valamennyi storno-zott, s mindig más összegeket kellene elutalgatni havi szinten, 4x leellenőrizni mindnent - na az lenne a sok adminisztráció. Szerintem erről esetünkben szó sincsen. :)

Új hozzászólás Aktív témák