Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Az egyetemi oktatás főleg programozás területén eléggé el van maradva. Az egyik phd-s sráccal beszéltem erről és rávilágított, hogy az egyetem nagy valószínűséggel azért nem változtat a 5-10 éves tanrenden mert akkor szinte 2 havonta kellene változtatni a folyamatosan fejlődő irányok miatt. Gondolok itt javascript vagy más webprogos dolgokra.
Amúgy ezek a tárgyak olyanok, ha leülsz mellé és tényleg beleásod magad simán megcsinálhatók. Nincs olyan tárgy amit nem lehetne megtanulni, ezért nem értem, hogy a sok ember miért lépked le egyetemről 2-3 vagy fél év után.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest