Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A Blaha nem csak az autók miatt élhetetlen, hanem mert tele van koboldokkal/drogosokkal. 9-ker, Mester utca dettó. Vagy azt is az átmenő forgalom teszi élhetetlenné? Egy francokat!
Budapest tömegközlekedése kiemelten jó európai összehasonlításban. Budáé is megfelelő, de nyilván nem belvárosi szintű.És nem mondtam, hogy hagyjuk ki, de az igények eltérőek.
az emlitett 9kerben 24db toronydaru munkalkodik a kerulet kb kevesebb mint negyedet kitevo zsepkendonyi teruleten.
Szoval ennyit az elhetosegrol :)
Most ezzel mit akarsz mondani? Mert ebből nekem az következik, hogy pont élhetetlen az egész. És értem én, hogy épülnek az új lakótelepek, de a környék attól még egy lepra marad. A Corvin negyedet is hiába csinálták meg, a környék kolera maradt. Marina Part dettó.Ok, de mennyire korrekt egy 2-3%-nyi zóna alapján azt mondani, hogy a 9-ker fasza hely?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest