Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• T0mBd1gg3R

veterán

Hát én nem értem ezt a hozzáállást, miért nem veszitek ki a szabit? Féltek, hogy kirúgnak? Nem azért élünk hogy dolgozzunk, hanem éppen fordítva, a munka célja, hogy megteremtsd az életed anyagi feltételeit.
    Szerintem a 20-30 nap is baromi kevés. Előző helyen szabadon lehetett túlórát fizettetni/csúsztatni oda vissza, akár beírtam szabit, bementem dolgozni és kifizettettem túlórába, de ha 1-1 nap dokihoz kellett menni, ügyet intézni arra sose szabit vettem ki, hanem csúszóra.
    Most akikkel dolgozunk franciák, náluk alapból 32 vagy 35 óra a munkahét de ők aláírták, hogy dolgoznak 40-et ezért kaptak plusz 4 hét szabit, meg eleve van nekik vagy 5-6 azért ez már baromi kényelmes, 40-50 nap alatt nagyon jól ki tudod magad pihenni, mehet nyáron 2x2 hét, karácsony 2 hét, őszi-tavaszi szünet a gyerekekkel és marad az 1-1 napokra is. Ez így szerintem batomi egészséges.
    Én mosz szerintem kimaxoltam, volt tavalyról is szabim, április végén kivettem egy hetet, augusztusban idén először ránkerőszakolták a leállást pedig gyűlölöm mikor a munkáltató akar rendelkezni a szabival még ha törvényileg 70%-rol rendelkezhet is. Nem tudom az r&d-nek mi köze a gyártósor ütemezéséhez. Karácsonykor is úgy lesz kötelező leállás hogy dec 19-jan5 de szerencsére már nincs ennyi szabim így 20ig megyek.

Új hozzászólás Aktív témák