Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Hát én nem értem ezt a hozzáállást, miért nem veszitek ki a szabit? Féltek, hogy kirúgnak? Nem azért élünk hogy dolgozzunk, hanem éppen fordítva, a munka célja, hogy megteremtsd az életed anyagi feltételeit.
Szerintem a 20-30 nap is baromi kevés. Előző helyen szabadon lehetett túlórát fizettetni/csúsztatni oda vissza, akár beírtam szabit, bementem dolgozni és kifizettettem túlórába, de ha 1-1 nap dokihoz kellett menni, ügyet intézni arra sose szabit vettem ki, hanem csúszóra.
Most akikkel dolgozunk franciák, náluk alapból 32 vagy 35 óra a munkahét de ők aláírták, hogy dolgoznak 40-et ezért kaptak plusz 4 hét szabit, meg eleve van nekik vagy 5-6 azért ez már baromi kényelmes, 40-50 nap alatt nagyon jól ki tudod magad pihenni, mehet nyáron 2x2 hét, karácsony 2 hét, őszi-tavaszi szünet a gyerekekkel és marad az 1-1 napokra is. Ez így szerintem batomi egészséges.
Én mosz szerintem kimaxoltam, volt tavalyról is szabim, április végén kivettem egy hetet, augusztusban idén először ránkerőszakolták a leállást pedig gyűlölöm mikor a munkáltató akar rendelkezni a szabival még ha törvényileg 70%-rol rendelkezhet is. Nem tudom az r&d-nek mi köze a gyártósor ütemezéséhez. Karácsonykor is úgy lesz kötelező leállás hogy dec 19-jan5 de szerencsére már nincs ennyi szabim így 20ig megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest