Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
Én is vidékről jöttem Bp-re tavaly. Vidéken elég elkeseritő a helyzet IT téren.
Valamiért nagyon-nagyon él a centrikus felfogás. A legtöbb multi a fővárosba jön, mert tudja, hogy itt jobb eséllyel találja meg azt a mennyiségü képzett embert, mint mondjuk Szegeden, teszem azt.
Ami a bejárást illeti - én azt mondom hogy jól kell választani. Én mielőtt a mostani cégemhez kerültem, eleve kerültem azokat a hirdetéseket amelyeknél a cégek maguk bent voltak a dzsungelben. Egyrészt mert nagyon külvárosi részre jöttem - szándékosan (ami jó, mert mozgási lehetőségek kiválóak, s a levegő is sokkal tisztább! Menne a fene heti többször ugyanoda a Margit szigetre futni - mert nincs más a közelben semmi...). Másrészt meg nem akarom a szabadidőm nagy részét ingázással tölteni a bkv-n. Inkább lemondok pár %-ról fizuban, de cserébe egészségesebben élhetek, s a szabadidőm is több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest