- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Coyot
őstag
Mért nem megy alá az emelő, annyira le van engedve?
Kerékanyakulcsot pedig tessék beszerezni(lehetőleg azt a négyágút azzal könnyebb levenni nagyon meghúzott anyákat is), anélkül nem sokat ér az emelő.
Ja és a kompresszor az autóban van? - ha igen hol lehet oylat szerezni, nekem is kell
Ha a pótkerék esetleg ugyan olyan mint a másik első, akkor még jó, ha nem akkor sajna gumivétel, ami inkább 6000/db mint 600, és ez már használt gumi ára, gondolom 13'' as felni van az autón,az meg azért baj mert már nem nagyon gyártanak rá való gumit
[Szerkesztve] -
Coyot
őstag
Annak a guminak valószínű már mindegy nagyon hamar széttörik a gumi, jártam már énis így leengedte valaki egy éjjel maradt laposan, többet hiába fújtam fel, mindig leengedett, de az ilyen faszkalapoknak kell jól a szájába lépni
anyagilag ez nem jön jól, ha szerencséd van találsz ugyan ilyen gumit, ha nem akkor vehetsz két első gumit ami azért nem kis pénz.
Ja és tessék pumpát, szerszámokat a csomitartóban tartani! -
Coyot
őstag
Ha sokat mész vele akkor sem ég le olyan könnyen, haverral mikor fris jogsija volt(meg nekem is) mentünk vagy 5km-t behúzott kézifékkel, furcsáltuk is hogy olyan nehezen megy
De csak utána kellett állítani. Nekem is volt már hogy a ladával 3-4-km-t mentem kézivel, csak akkor befagyott, és nem tudtam kiengedni,egy idő után kiolvadt
Ahhoz hogy elégjen, szvsz sokat és gyorsan kell menni,mivel még nem sikerült leégetnem, nemtudom pontosan.
Szóval nem lesz itt semmi gond, ha nehez megy az autó, nézz a kézifékre, ki van é engedve. -
Coyot
őstag
válasz
oceanearth #3495 üzenetére
Menet közben elméletileg nem is szabad tekerni a kormányt, ha jól emléxem.
-
Coyot
őstag
válasz
Viktor0610 #3410 üzenetére
Ilyen hidegben elég hamar befagy a kézifék, aztán elindulsz vele és elkopnak ahátsó fékbetétek... és az soakba kerül. Sokkal jobb sebességben hagyni, én sosem használom akéziféket(kivéve menet közben
)
-
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest