- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Vukocska
tag
válasz
WilktorD #2609 üzenetére
Talán azért mert még nincs tisztában az autó és a saját képességeivel, mert még kezdő.
Minél többet fog vezetni megjön majd a bátorsága is.
Tudod lassan jársz tovább élsz.
Tudod veszélyes lehet ha ''pattnásik feszítet a húr'', nagy sebességnél nagyott lehet bukni. Én már csak tudom (lásd előrébb)
Tudod attól még hogy megvan a jogsid nem azt jelenti hogy tudsz vezetni, hanem egy adott időpontban kevesebb mint 11 kisebb és 0 nagyobb hibát vétettél. Az élet meg majd megtanít vezetni (1-2 év). -
nagash
senior tag
válasz
WilktorD #2609 üzenetére
Szerintem egy kocsival nem csak gyorsan lehet közlekedni. A gyorsaság a forgalomtól is függ. Mint már említettem: kezdő vagyok. Miért van turbós Corradóm? Hát azért, mert ez volt az egyetlen jó állapotú, eladó, megfizethető és mert ez tetszik. Mivel a motort nem 1,1 bar-ra találták ki ezért nem is kéne nyomatni. Aki ''tépni'' akar az menjen a hungaroringre. Én a formája miatt vettem meg.
Neked mért van Calibrád, ha inkább gyorsan szeretnél menni??
Na, no off.
Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest