- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv Mindenki!
Srácok, holnap reggel 10.00-kor lesz a forgalmi vizsgám
Tessék szorítani, nem akarok megbukni
Jó lenne jogsi a fa alá...
Ami úgysem lesz, mert eü-t hanyagoltam, és az lesz majd az uccsó. Gondoltam, azt csukott szemmel, féllábon, a hülye is megcsinálja
Előbb tudjunk jól vezetni. Akkor úgysem kell az eü tudásszerk.: áááá, fosok a jobb-kezektől, meg a besorolástól....
Az a baj, hogy már csinálok olyanokat, amiket egy tapasztalt vezető, pedig még nem is tudok vezetni jóformán.... Ami nem éppen balesetveszélyes, csak meghúzhatnak érte
pláne, hogy nem nagyon tudom, hogy hogyan is kell csinálni úgy, ahogy a tapasztalt vezetők, csak jön magától, és mivel nem nagyon irányítom, magas a rizíkó-faktor
Már úgy ahogy ismerem az autót (Citröen C4 Picasso 1,6 diesel - fasza vele parkolni
), de még nagyon messze vagyok... Pedig már annyira benne érzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest