- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
válasz
varga911 #4892 üzenetére
Én is a Csigavérnél csináltam, és úgy érzem, hogy nagyon jó oktatót fogtam ki.
Persze meg kellett találni vele a közös hangot, de hát téma az volt bőven(autók, autók, autók, autók, stb...). Szóval nem volt paraszt, nem az ő ügyeit intéztük az óra alatt(na jó, egyszer elmentünk medencét nézni), csak féltette az autóját, ahogy az összes többi is. Ami azt illeti, én is félteném, sőt nem is engedném másnak, hogy vezesse
No, de a lényeg, hogy én a budaörsi Virágpiacra jártam hozzá, úgyhogy gondolom ez ki is esett...Ha viszont mégis érdekelne, akkor előkeresem valahonnan a számát, és akkor hivatkozz rám, hátha emlékszik még!
Gondar: Még sosem voltam Miskolcon, úgyhogy nagy ajánlatom nincs a számodra, de sok sikert kívánok! Jogsi nélkül pedig ne vezess!
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Miskolci vagyok most fogom a 17et betölteni és szeretnék elmenni megszrezni a jogsit. Vkinek bármi tipp, melyik a legjobb suli ? Nekem pár ismerősöm volt a Tóthnál, álítólag nem rossz. Nagyon várom hogy már hivatalosan is vezethesek -
MaciG
addikt
válasz
uborka3 #4893 üzenetére
Értem, de az vizsont ,hogy E-t nem szerezhetek addig még kezdő azt kételem ,mert az E kategóriás jogsi feltétele "C+E kategóriához C kategóriás vezetõi engedély szükséges" és az iskolába is azt mondták ,hogy lehet csinálni ,csak még most nem indul tanfolyam azért nem kedztem neki.
Vagy egy másik; pl. ha én D-t szeretnék ,de semmim sincs és elmúltam 21, akkor ha ügyes vagyok (
) 1 -1.5 év alatt megvagyok a D-vel (mert C-hez B kell, D-hez meg C és 21 év+ de az nincs megkötve hány évnek kell eltelnie a jogsik közt) és akkor buszt vezethetek, kis nyavadt utánfutót (amihez megjegyzem nem kell valami high skill ) meg nem? ... vicces egy rendszer.
DE ITT le van írva, csak ezt azután találtam meg miután beírtam ide a "kérdést."
-
varga911
senior tag
Sziasztok,
Kinek milyen tapasztalata van a Csigavéres oktatókkal? Egy ismerősünknél voltam eddig, de nem igazán működik a dolog...
Valakit tudnátok nekem ajánlani? Privátban is jöhet, lehetőleg dél-pestiek érdekelnének. (Kresz és eü van meg eddig.)
Üdv.
-
MaciG
addikt
Üdv.
Ugye van az a szabály ,hogy kezdő jogsival nem lehet utánfutót vonatatni,stb...
Nah most nekem még nincs 2 éves a B jogsim ,de közben megszereztem a C-t, amiben meg az áll, hogy teherautó+egy könnyű pótkocsi, és a C ugyebár a B felett áll, tehát akkor én elméletileg már húzhatok utánfutót. VAGY nem?Most akkor hogy is van ez?
-
DigitXT
félisten
válasz
petrelli86 #4889 üzenetére
Elsőn miért vágtak ki?
Szerk: egyáltalán milyen kategória?
-
petrelli86
aktív tag
két hét múlva forgalmi vizsgám lesz, immáron 2.jára
szurkoljon nekem az összes PH-s!! -
DigitXT
félisten
Na: április 2-án KRESZ vizsga. Komolyan kell venni, mert a 8,5 éve meglévő B jogsi ellenére (vagy éppen azért, ha valaki emiatt nem tanul) bele lehet szaladni hülye kérdésekbe.
Természetesen a cél ismét a hibátlan teljesítés.
-
uborka3
tag
Az orvosi alkalmasság, a beiskolázás feltétele.
3 dolgot kérnek tőled... jel.lap, fénykép,orvosi,ill. ha valamiből felmentést kérsz, akkor annak az okirata. Ha van jogsid, akkor azt.
A PÁV most sem korlátlan minden esetben.
A vizsgákon azért nem kérik, mert látják, hogy van. -
jerry311
nagyúr
Kellhetne, de nem kérik.
Az egyetlen hely, ahol megnézik az orvosi alkalmassági papírt, az az okmányiroda. Az első jogsi igénylésnél és minden hosszabbításnál. Ha megvan a jogsi, akkor (most már) összesen két intézményt lát az ember (jobb esetben): háziorvosi rendel, okmányiroda. Régebben, amíg nem volt korlátlan idejű a PÁV, addig ugye azt is meg kellett újítani. -
nemma
addikt
válasz
jerry311 #4882 üzenetére
Pedig biztos kell, a rutinon már jó lenne, ha kiderülne, hogy pl látod-e a bójákat magad körül, vagy kell szemüveg a vezetéshez... De mivel a KRESZ vizsgán nem kérik, én még mindig állítom, hogy utána, vagy közben bőven elég megcsinálni.
Mod: Mármint a KRESZ oktatás közben
-
P4czy
csendes tag
Ne is mondd, általában 7végenként vezetek mert akkor vagyok otthon, de sajnos a sok kalapos is akkor ül az autóba. Múlt 7végén nekem is sikerült majdnem megzúznom, igaz kicsit más szituáció volt, de dudálni sem volt időm. Előztem 3 autót egyszerre, mert kb 60-l mentek a tök száraz útón erre mikor már majdnem a középső mellé értem, index meg minden (Bár ha indexel akkor is már nekem lett volna jogom menni) nélkül kirántotta a kormányt... (gázpedált meg ugye nem találta én meg már gyorsabban mentem nála) három lábbal berúgtam a féket meg húztam félre a kormányt, még szerencse, h jók a fékek a kocsin. Ilyenkor néha elgondolkozom, hogy az ilyen autóján minek van visszapillantó meg egyéb forgalmi közlekedést segítő extrák...
-
Bencus88
nagyúr
5 óra még és jöhet a vizsga
-
Manitou
veterán
Jövő héten én is kezdem a tanfolyamot
Rászántam magam a témára, jobb később mint soha jelszóvalNa meg kocsit szeretnék venni, csak ez a papír is kéne hozzá
Beíratkozáskor kell az orvosi alkalmassági igazolás, vagy ráér később is szerintetek?
-
DigitXT
félisten
válasz
Skynet258 #4870 üzenetére
Már (tavaly október végén) kijött DVD-n az első évad.
De amúgy bocs az offért, csak a poén adta magát... -
DigitXT
félisten
Viccen kívül ON: kb. 8 éves B-s jogsival, ismét az iskolapadban ültem,
mókás volt, de természetesen nem véletlen, ugyanis A jogsit csinálok.
Eddig élveztem, jó volt kicsit feleleveníteni a KRESZ-t.A gyakorlatra
viszont nagyon kíváncsi vagyok, nagymotorral nemigen mentem még... -
Senhi
aktív tag
válasz
AMD Power #4860 üzenetére
Ma nekem is volt egy kis kalandom: Jöttem haza vidékről családdal (én vezettem...) és pont a kacskaringós résznél a kanyarból kiérve egyszer csak egy hülye osztrákkal találom magam szembe aki épp előzni próbált... igen, a kanyarban. Satufék, hátulról majdnem belém álltak. Cserébe legalább tiszta szívből kidudálhattam magam
Szerencse, hogy lassan jöttek és én sem mentem gyorsan... Eléggé infarktus közeli állapotba kerültem. Nem lett volna jó 1 hónapos jogsival bezúzni a verdát
.
Egyébként a mai napon én is átléptem az első 1000km-et
.
-
AMD Power
titán
Nem rég tértem haza a mai "utamról". Fől a Pilisbe (Pilisszentkereszt) majd onnan vissza. Jók ezek a hegyi kanyargós , lejtő , emelkedős utak. Nagyon jól össze lehet forrni a kocsival.
Még csak 15-e van de már 400km mentem ebben a hónapban.
-
salieri.
őstag
sziasztok! most mennek PAV 2 re ! Tudnatok adni instrukciokat ,hogy tutira meg legyen ?Nagyon fontos , hogy sikeruljon ,mert ezzel tudok csak munkat vallalni... Milyen bukasi arany van atlagban?feladatok milyenek ? Valamint ,hogy mukodik az orvosi alkalmassagit kuldenem kell a jelentkezesi papirral vagy csak utana ha mar levizsgaztam...? sikertelen vizsga eseten el meg a 2 ev eltiltas? köszi a valaszt!
-
zsid
senior tag
"Azért vicces elképzelni, hogy én állítólag vezethetek majd az autós jogsimmal segédmotort. Le is szédülnék, mint állat..."
Feltételezik, hogy B kategóriá vezetői engedély birtokosaként nem vagy annyira sík, hogy ha nem tudsz babettát vagy simsont vezetni, akkor nem mész ki forgalomba, gondolom ...
Másrészt kis hazánkban majdnem mindenki Simsonnal kezdi ( legálisan vagy sem ), és innen megvan egy bizonyos szintű közlekédési tapasztalat mire B kat. jogosítványt szerez.
-
leeate
senior tag
Én nem tudom, azért kérdezem.
Headseten? Hát ez elég vicces lehet... Mert mi van, ha a jelölt még befér a sárgán, de az oktató kocsija már nem? Ha valaki kitolat elé, és a tanuló lába törik esés közben, ki a felelős? És ha én kalózkodok mellettük a rádióvonalon, és belekiabálom, hogy MÉJDÉJ, MÉJDÉJ!! ? -
leeate
senior tag
Tényleg, egy sedégmotoros oktatás hogy megy? Hisz még utast (oktatót) se lehet szállítani
Meg aztán hogy megy a forgalmi vizsga? Megy a vizsgabiztos a versenyző után Babettával?Azért vicces elképzelni, hogy én állítólag vezethetek majd az autós jogsimmal segédmotort. Le is szédülnék, mint állat...
-
Skynet258
veterán
válasz
Winner_hun #4841 üzenetére
Nálam sem volt sok feszültség, a vizsgabiztos hátul aludt (a horkolásra figyeltem fel, aztán láttam is a tényállást a visszapillantóban
), az oktató meg nézelődött.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok kb.:Mennyibe kerül egy segésmotor tanfolyam mindensetöl (Elméleti,gyakorlti oktatás,KRESZ)? -
leeate
senior tag
válasz
Winner_hun #4841 üzenetére
Igen-igen, tudom. Mondjuk ha belegondolok, kicsit zavaró volt, ahogy járműkezelésen ott nevetgéltek. Nagyon magamra hagyva éreztem magam
Egyébként talán nem ide tartozik, de meg kell mutatnom, mert szerintem nagyon ütősek, még régebben fotóztam - sajátos KRESZ-táblák valahol a Tisza mellett (közvetlen) (talán Tápé határánál volt?!)
Rögtön arra gondoltam, milyen fasza közösség lakhat ott, nagyon bejönnek.
-
leeate
senior tag
Hát az első pár (mondjuk 10
) órát utálni fogod, de ahogy egyre jobban ura leszel az autónak, meg tudod, mit kell csinálni, nagyon szórakoztató lesz
Én is kezdem élvezni a vezetésórákat... így 20 óra után. XD
Csütörtökön vizsgázok, remélem, megint kifogok olyan biztost, aki jó cimborája az oktatónak, és beszélnek végig arról, mi a helyzet otthon. -
stichus
tag
én tnap átraktam. egy hete már olyan csikorgósakat fékeztem a meleg miatt, h muszáj volt. nem akartam teljesen elkoptatni
-
AMD Power
titán
Ma voltam venni nyári gumit.. full ismeretlen területen (Soroksár és környéke) autóztam vagy 70-80km-t. Még szerencse ,hogy tesóm velem volt. Hát ilyenkor érzem ,hogy kezdő jogsis vagyok... Így ,hogy nem a megszokott helyeken autóztam...
-
No-kia
addikt
válasz
Winner_hun #4827 üzenetére
megpróbálok, remélem ha beülök a ocsiba és elindulok akkor elmúlik az izgalom
-
No-kia
addikt
holnap rutin vizsga, tanácsok?
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Az vajon van szabályozva, hogy szólhat -e hangosan az autórádió?
Mert nyilván jó lenne csendes és nyílt utakon néha kicsit odarakni neki, de azért nem kéne, hogy egy rendőr elvtárssal nézeteltérésbe kerüljek emiatt. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #4819 üzenetére
nemigen szoktam, de megprobálom
-
darál0w
Jómunkásember
visszagondolva rá,már vicces.csak azért írom így.neked lehet,h nem tűnik annak,de mindenki másnak igen.értem ezt azokra,akik velem utaztak.a balesetben egyedül én sérültem "komolyabban"(meg az egyik haverom elvágta a kezét amikor szállt ki)..a légzsák miatt.ha nem vagyok bekötve,nem nyílik ki,nem lesz agyrázkodásom.
2 napig aludtam,utána feljöttek haverok,akikkel voltam,h adjam oda a sört,ami a csomagtartoban volt,és mennyek buliba,de nem ihatok,mert kell egy sofőr
már akkor viccesnek találtam az egészet.nemtudom mire számítassz?!szerinted egy hülyeség miatt egész életemben sajnálkoznom kéne vagy mi?hálistennek semmi baj nem lett belőle,tanultam az esetből,többet nem lesz ilyen.nemvagyok egy depresszios típus.
minden ember más.te valszínű máshogy dolgoznád fel.ahogy én látom olyan lelkiismeretes vagy,h kocsiba sem ülnél még1x. -
nemma
addikt
válasz
darál0w #4814 üzenetére
Ne értsd félre, nem azt ítélem el, hogy abból a bizonyos helyzetből hogy kerültél ki, mert nem voltam ott, nem tudhatom, hogy tényleg volt-e balhé, és ha volt, mekkora, és nem mondom azt, hogy nincs olyan helyzet, amiben részegen kell beülni a kocsiba, nekem csak az a furcsa, ahogy a történteket kommentálod. Az előbb linkelt hsz. is tele van ilyen(
) fejekkel, amit egy miattam történt balesetet feldolgozva sem használok, és mesélek el így, de ez persze legyen a te dolgod.
P4czy: Bocs, hogy külön nem válaszoltam, de vedd úgy, hogy ez neked is szólt.
-
proof88
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
durva így elolvasva,de ha az egész helyzetet nézed,akkor nem ennyire durva...
egyszer,ha yol emlékszem már leírtam itt.az a lényeg,h gáz volt,be kellett ülni,nem éreztem magam részegnek,sőt még be is voltam kötve.nem is mentem gyorsan,csak az a jég nem kellett volna hajnalban az utra.auto megcsuszott és gondolom azért nem tudtam megfogni,mert volt bennem,de sztm nem is ment volna teljesen jozanul se.auto oldallal csuszott,padka megdobott és padka mögött egy betonárok....olyan másfél méteres.abba pottyantunk bele.
már 1000x megbántam,h beültem...P4czy: okos ember más kárán,a hülye meg sajátján tanul
én utobbiba tartozom -
P4czy
csendes tag
Szerintem meg pont jó, hogy tesz utána. Legalábbis én azt szűröm le, hogy ha tud róla bezsélni meg smile-t tenni utána akkor feldolgozta már magában az eseményeket és esetlegesen tanulhatott is belőle (levonta a következtetést stb. ), ha még mindig azon sírna az sokkal rosszabb lenne.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #4810 üzenetére
hirtelen felindulásbol elkövetett ittas vezetés és borulás
-
whitezo88
nagyúr
válasz
proof88 #4808 üzenetére
akkor kutya kötelessége minden érkezőnek megállni és szigorúan tilos zebra előtt álló járművet megelőzni - valószínűleg nem véletlenül áll ott. Ez a szembejövő forgalomra is igaz. Persze ez már nem a járdaszigetes eset
épp a héten láttam erre példát... várt a faszi a zebra előtt kocsival, jött egy másik, beelőzte és lazán átment a zebrán...
ráadásul zöld volt asszem. hülye f@sz
-
proof88
addikt
Akkor ezek szerint így kell eljárni balra bekanyarodásnál a párhuzamosan átkelő gyalogosokkal / bicikliúton közlekedőkkel is, ugye?
Igen, én így gondolom.De az nem szent írás, amit én mondok ebben a témában. Tanuló vagyok.
1. kérdésedre: nem biztos, h jól képzelem el, de ha a menetirány szerinti jobb oldalt úgy elfoglalják a várakozó autók, hogy csak kikerüléssel tudnál elmenni mellettük, tehát a szembejövő sávba átlógsz, akkor ez van, vagy szabálytalanul parkolnak ott jó szokás szerint vészvillogva, vagy talán tényleg van ilyen helyzet, ha mögéjük nem tudsz érkezni, akkor sajnos tényleg igénybe kell venned a szembejövő sávot. Jókat kérdezel.
2. kérdésre: vizsgán IGEN, az említett példában is meg kell állni. Nekem is azt mondta az oktatóm, mikor egy 2x2 sávos útra kanyarodtam be jobbra kis ívben, zebrát keresztezve, hogy bár a való életben elfogadott, hogy elmegyek a zebrán sétáló ember előtt, aki persze még 3-4 méterekre van tőlem, de vizsgán mindenképp engedjek át mindenkit, mert ilyenért meghúzhat a vizsgáztató.
Egyébként ha 3x3 sávos úton mész, ahol középen van járdasziget, és a menetirányodnak megfelelő oldalra lép le gyalogos, akkor meg kell állnod, egyébként ha még csak a járdáról lépett le és a járdasziget felé tart, a szembejövő 3 sávban, akkor nyilván nem. Viszont ha valaki megáll gyalogost átengedni gyalogátkelőhelynél, akkor kutya kötelessége minden érkezőnek megállni és szigorúan tilos zebra előtt álló járművet megelőzni - valószínűleg nem véletlenül áll ott. Ez a szembejövő forgalomra is igaz. Persze ez már nem a járdaszigetes eset. -
leeate
senior tag
válasz
proof88 #4805 üzenetére
Köszi szépen!! Én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos.
Huh, szerencsére én szegedi vagyok, de azért van itt is néhány "jó hely".
Akkor ezek szerint így kell eljárni balra bekanyarodásnál a párhuzamosan átkelő gyalogosokkal / bicikliúton közlekedőkkel is, ugye?Na, hogyha már ilyen jóemberek vannak ezen a fórumon, felteszem a többi kérdésemet is ^^
- Egy olyan útra való bekanyarodáskor, ahol az út jobb oldalának kb. felét várakozó kocsik állják el, minden esetben lehet melléjük érkezni? Oktatóm olyasmit mondott, hogy ha alapból arra a nyomvonalra érkeztünk (tehát melléjük), akkor ez nem baj, pedig nyilvánvaló, hogy a szembejövőket ez zavarja, aminek kikerülésnél nem szabadna előfordulnia, a kresz szerint.
- Gyalogosokat meddig kell elengedni, hogy ne vágjanak meg? (Milyen vicces kérdés
) Gondolom vannak azért már tapasztalatok
Tehát ha egy 3x3 sávos út belső sávjában vagyok, a jobboldalról lelépő gyalogosnak meg kell állnom? Jó, tudom, ilyen tuti nincs, de tegyük fel. Vagy akárhol baloldalról - jobboldalról milyen meszöről jöjjön a gyalogos, hogy elmehessek előtte?
Köszi!
-
darál0w
Jómunkásember
1 hét mulva lejár a büntim huhuhuhhhh
mehetek visszaszerezni -
proof88
addikt
Én azt mondom, hogy adott szitutól függ. Ha olyan a mellékutca, hogy rendesen el lehet látni a távolba, és látod, hogy nem jön semmi szemből, akkor nyugodtan állj meg a zebránál.
Ha viszont úgy érzed, hogy feltartanád a szemből jövőket, akkor maradj a kereszteződés közepén. Aztán onnan később is továbbgurulhatsz a zebráig. Ez a "nem sértenéd meg az elsőbbségét" dolog elég képlékeny, inkább arra kell törekedni, hogy ne tarts fel senkit. Gondolj bele: szépen bemész a zebráig, közben jönnek szemből, nem tudod elengedni, visszatolatni nem tudsz, mert beálltak mögéd is... gyalogok nem fogynak el, aztán ottmaradtok addig, mikor már pirosra váltott a lámpa.
Ha középen állsz meg, a szemből balra kanyarodót nem tartod fel. Őt az tartaná fel, aki mögötted állt meg. Persze nem biztos, hogy ilyenkor így be kell gurulni mindenkinek a kereszteződésbe, ha nem tudja időben elhagyni azt, ezt elsősorban a mögötted megállóra mondom. Nem árt előrelátni, hogy még zöld alatt el tudod-e hagyni a kereszteződést, ha nem, akkor inkább ne menj már bele. Bár nem hiszem, hogy olyan sok gyalog lenne, hogy ne tudna mindenki elhaladni, aki belement a kereszteződésbe.
Nagy forgalmú helyeken meg nem is nagyon van ilyen, pl Nagykörút és Baross utca kereszteződésnél, Barossról nem lehet még kis ívben sem rákanyarodni a Nagykörútra a villamos megállós zebrára (a képeden fentről jobbra), ellenben szemből rá lehet kanyarodni kis ívben a másik zebrára: a rajzolt képedre képzelj jobbra is egy zebrát, arra gondolok. A villamos megálló pedig a bal zebrát keresztezi. Gondolom pont azért, mert a villamosos zebránál általában nagy gyalogos tömeg van és a fentről jobbra kanyarodni kívánó szépen feltartana minden mögötte levőt egy teljes zöld erejéig. Aki lentről jön, az kanyarodhat jobbra kis ívben a másik zebrára, de ott nincs megálló és kevesebb is általában a gyalogos. És ebben a kereszteződésben nagy íves kanyar is tiltva van mindenkinek.
Persze majd jön valaki okos és elmondja. -
leeate
senior tag
Sziasztok!
Most felteszek egy kérdést, amit eddig sosem mertem feltenniSzóval itt van ezen a rajzon egy mellékutca kereszteződése egy viszonylag nagy forgalmú úttal. A mellékutca mindkét oldaláról telizöld lámpával lehet a nagyforgalmú útra kanyarodni, eközben pedig a gyalogosátkelő is szabad. Na most tegyük fel, hogy gyalogosok is mennek a zebrán, én is ki szeretnék kanyarodni balra, hol kell megállnom? (Tegyük fel, hogy akkor épp nem jön szembe autó, aminek elsőbbséget kellene ugye adnom)
- A kereszteződés közepén
- Feljebb menve a zebránál?Pl. azt hallottam, hogy a szembejövőnek csak a kereszteződésben van elsőbbsége, tehát ha a zebra előtt a gyalogosokra várok, és közben szemből is jönne a telizöldre autó, nem sérteném meg az elsőbbéségét.
És mi van akkor, ha ugyancsak telizöldnél kölcsönösen szeretnénk balra kanyarodni, de a zebrán is haladnak, és a szemből balra kanyarodó mögött jön egy egyenesen haladó is? Hol kell megállni?
Plíííz segítsetek, teljes homály
-
whitezo88
nagyúr
na megvolt első Kresz óra. mindössze 4en vagyunk, szóval lehet haladni meg nyugodtan megbeszélni a dolgokat. még 8 vagy 9 alkalom lesz, márc végére meg is leszünk.
-
whitezo88
nagyúr
olvasgatom First Aid alapismereteket, nem is tűnik nehéznek.
az mondjuk megmosolygatott hogy "mi a teendő, ha balesethez érkezve társa a látványtól rosszul lesz és összeesik?"
hát ilyen nem lenne mert én lennék aki elájulna ha szétroncsolt hullákat látnékmod: nem válasz akart lenni de így is jó
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés