- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Sikerült a vizsgám
Nem volt egyszerű menet így az uccsó hét, mivel kedden meghalt a teherautó, így még az is kétséges volt, hogy lesz-e vizsga. De aztán „felépült”
Vizsgán nem volt semmi necces csak 1x elengedtem egy biciklist akit nem kellett volna (az már viszont nem bűn ha az ember lemond a saját elsöbségéről, meg a biciklis már félig a járdán volt), a vizsgabiztos szerint keveset néztem a tükröket, pedig én többet néztem a tükröt, mint magát az utat(be is zsibbadt a nyakam…), meg állítólag lassan nyúltam a váltohóz és elhúzódott a váltás emiatt, pedig dízelnél pont ez a jó, mert meg kell várni míg leesik a fordulat… ,DE a lényeg ,hogy megvan. Szigorú volt a vizsgabiztos (ha lehet így fogalmazni) ,de korrekt.
Köszi a bíztatásokat!
-
én is most fizettem be a csigajogsinál. jó ajánlat volt, remélem nem szivok nagyot vele. február 11-én kezdek
-
MaciG
addikt
Most pénteken reggel 7:10-től "C"-s forgalmi vizsgám lesz. Nagyon faxa lesz pont a csúcsforgalomban bűvészkedni azzal a nagy döggel a szűk belvárosban, dehát remélem mellém áll a szerencse.
Szóval drukkoljatok.
-
tomcsi23
veterán
Köszi mindkettőtöknek, az orvosit azt néztem: nem hivatásos, 40 éves korig - 6300.
Csak mi kell még? -
tomcsi23
veterán
BÚÉK tocsik!
Jogsi meghosszabbításának milyen költségei vannak?
-
jerry311
nagyúr
válasz
AMD Power #4589 üzenetére
Én Újpestről Kőbányára járok és nem csak metróval utazom, hanem még busz + villamos is.
Nagyjából ismerem a környéket és dugó esetén a kerülőutakat, de még ha dugóban ülök, akkor is fél órával kevesebb. Számít, hogy egy napomból 10 vagy 12 órát kell a munkahelyemnek adni. -
-
No-kia
addikt
benézek én is, bár még a tanuló fázis ban vok, jan 22. én lesz vizsgám, asszem
-
AMD Power
titán
Végre átléptem a 2000km-t a kocsival.
Jövőre remélem többet fogok tudni menni egy hónapban mint 4-500km.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv Mindenki!
Srácok, holnap reggel 10.00-kor lesz a forgalmi vizsgám
Tessék szorítani, nem akarok megbukni
Jó lenne jogsi a fa alá...
Ami úgysem lesz, mert eü-t hanyagoltam, és az lesz majd az uccsó. Gondoltam, azt csukott szemmel, féllábon, a hülye is megcsinálja
Előbb tudjunk jól vezetni. Akkor úgysem kell az eü tudásszerk.: áááá, fosok a jobb-kezektől, meg a besorolástól....
Az a baj, hogy már csinálok olyanokat, amiket egy tapasztalt vezető, pedig még nem is tudok vezetni jóformán.... Ami nem éppen balesetveszélyes, csak meghúzhatnak érte
pláne, hogy nem nagyon tudom, hogy hogyan is kell csinálni úgy, ahogy a tapasztalt vezetők, csak jön magától, és mivel nem nagyon irányítom, magas a rizíkó-faktor
Már úgy ahogy ismerem az autót (Citröen C4 Picasso 1,6 diesel - fasza vele parkolni
), de még nagyon messze vagyok... Pedig már annyira benne érzem magam
-
concret_hp
addikt
nah kezemben a jogsi
júliusban kezdtem, szeptemberben vizsgáztam, okt végén igényeltem asszem
mondjuk 1-2 évig még nem hiszem hogy sokat fogom használni -
proof88
addikt
válasz
Vevőjelölt #4565 üzenetére
Az való igaz, hogy egyik órám sem volt 60 perces, de bevallom, rendszeresem késtem 5-10 perceket. De végül is mindegy, úgysem voltak 60 percesek. A leghosszabb talán 55 perc volt, de az átlag 45 perc körül van. Esti menetek rendesen megvoltak, meg örültem annak is, hogy amikor megépült a Megyeri híd, felmentünk rá és ott 5. fokozatban lehetett repeszteni, mert autóút. Persze sok tapasztalatot nem szereztem ott.
Volt, amikor elmentünk felszedni valaki, vagy épp az oktató anyukájáért, de nekem mindegy volt, mert én vezettem, tehát ugyanúgy gyakoroltam.
Tudom, hogy vannak mindenféle oktatók, de van rendes is, az enyém szerencsére az volt. Igaz, szerintem jövőre már nem oktatóként fog dolgozni, mert már elege van az egészből. -
Vevőjelölt
tag
Engem nem aggaszt ha neked kevesebből is megvan az oktatás, de azért érdekel, hogy hány perc vezetés volt egy-egy órában, megvolt-e az éjszakai+a távolsági menet is. Illetve mennyit szaladgáltál az oktatód ügyei miatt?
(Némi kötözködést olvastam ki az utólsó mondatodból, de én itt be is felyeztem.) -
proof88
addikt
válasz
Vevőjelölt #4558 üzenetére
Igen, lásd hszemet, tényleg meg lehet csinálni olcsóbban. Átmentem elsőre mindenből. Igaz, ha nem diák lennék és egyedül mentem volna, akkor 10 ezerrel drágább lett volna, de az is 100 körül van, mintsem 120-130!
Hozzáteszem, aznap előttem volt még 2 vizsgázó, mindketten megbuktak. De láma hibákkal, az egyikre már nem emlékszem, a másiknak az volt a hibája, hogy beragadt a kereszteződésbe, pedig alap hogy nem megyünk be, ha nem tudunk kijutni belőle. Ez lehet elnézhető hiba lett volna, de aztán amikor továbbment előle a kocsi, ő is ment utána. Ekkor már piros volt a lámpa, szerencsére pont nem volt keresztforgalom. Mindkét vizsgázónak az volt az indoka, hogy olyan helyen is mentek, ahol még nem voltak. Hát igen, jogsit meg KRESZ tudást csak egy kerületre szerez az ember, wtf. -
tothm
őstag
válasz
Sokaknak már olcsón is megvolt! Bocsi, ha aggasztó!
-
Bencus88
nagyúr
Megvolt az első forgalomban töltött két órám
Mit mondjak amikor 2 kamion közé szorultam és a pics@mba volt az egyik kicsit aggódtam, de ment minden szépen.Már csak 18 óra és vizsga
-
proof88
addikt
Én ezen leírás szerint fizettem. A barátnőmmel mentünk, mindketten diákok vagyunk, tehát a KRESZ-tanfolyam 10 000, KRESZ-vizsga 3 760, 30 óra vezetés + 4 pótórám volt, ez 57 000 + 7 600, rutin vizsga 3 080, forgalmi vizsga 3 660, vöröskeresztes tanfolyam és vizsga 3 000 és 3 900.
Ez mindösszesen: 92 000 Ft. Nyilván ha nem veszek 4 pótórát, akkor 84 400 Ft lenne, de úgy éreztem, még 1 hétig bíbelődnöm kell vizsga előtt.
Mondjuk még hátra van a vöröskeresztes vizsga, csak egyszerűen lusta vagyok elmenni.Amúgy azt nem tudja valaki, hogy ha most gyorsan lenyomnám a vöröskeresztes vizsgát, lenne esélyem jogsit szerezni ebben az évben vagy már nem? Ezt azért kérdezem, mert jövőre már csak úgy lesz jogsi, hogy 1 évig csak tapasztalt jogsis mellett vezethetek autót, tehát akkor ez már rám is vonatkozna? Minek a dátumától számítják ezt?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Kb. ezt mondja az összes olyan cég, amelyik nem tudja árban követni az olcsóbb iskolákat.
Mellesleg aki meg tud tanulni vezetni 30 óra alatt, annak menni fog az olcsó iskolában is.
-
-
VR6-Fan
veterán
én senkinek nem adtam egy plusz forintot se még egy + köszönömöt se, persze az oktatom más, mert ő régi barátunk.
én a nyári, drágább szezonba kezdtem el, 134k-ra jött ki cserébe nem csináltam semmi mást, csak végig seggeltem a kreszt meg az eű-t amilyen hamar tudtam menni vizsgáztam, nem buktam. (aki ezeken megbukik nagyon buta, vagy nagyon vizsga drukkos szóval itt esélytelen az is hogy zsebezzünk a vizsga biztosoknak, egyszerűen kelöen át kell nézni az anyagot és nem köröm rágva kell menni vizsgázni. a kresszt meg nem azért tanulod hogy át menj hanem azért hogy tudj közlekedni, persze a kressz és a közlekedés két külön világ)
aztán utána jön a lényeg az oktató nekem itt nagy luxusom volt és egyben nagy békióim is, mert volt egy öreg úr akik kb az egész családot oktata így más választásom nem volt (néha nem nagyon jöttünk ki, cserébe nem elmis-másolta nekem a a vizsgát a vizsgabiztos haverokkal hanem 2x belém verte hogy mit miért, persze ő se igazán vezetni tanított meg hanem a vizsgára készített fel így még ha néha kicsit esetlenül is meg lassacskán, de bár hol eltudnék közlekedni.)
szóval a lényeg az oktató választásra figyel az oktatókat informáld le, hogy azok vezetni tanítsanak és ne csak ledarálják az X órát, ha meg megtanulsz annyira vezetni amennyire kell akkor úgy se talál annyi indokot hogy megbuktasson.
u.i.:bocs kicsit zavaros lett meg a helyesírás se az igazi...
-
VR6-Fan
veterán
egyszer fizetsz egy
-kressz díjat
-eű díjat
-orvosnál 6k (emlékeim szerint)
- 30 órát (+esetleg a plusz órákat)-kressz vizsga díj
-eű vizsga díj
-rutin vizsga díj
-forgalmi vizsga díjlehetőleg olyan helyet keres ahol nem hála pénzzel mész át mert ott egyszer tuti meg vágnak valamelyik vezetési vizsgán.
-
tothm
őstag
Viszont: Mindenhol azt látom zárójelbe, hogy a kresz és a 30 kötelező óra, ezenkívül már nincsen semmi más ugye, a vizsga és a orvosi díjakon kívül...
-
tothm
őstag
Nézegettem még, az árakat, és ahogy észrevettem nagyon mennem le az árak..
80 ezerből már meg is lehet+ "hálapénz"
-
tothm
őstag
válasz
Winner_hun #4548 üzenetére
-
tothm
őstag
Nah srácok, most akkor mi van?
-
uborka3
tag
válasz
Winner_hun #4544 üzenetére
Ne fárasz. Inkább parkolj!
Ezt a mondatot én sem nagyon értettem.
Mármint amit irtam.
-
tothm
őstag
Sziasztok! Újra én...
Kérdésem: Lehetséges, hogy itt mindössze 85 ezerből megvan a jogsi? [link] Az akcióval együtt... Köszi!
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun #4537 üzenetére
Szerencsére nagyon ritkán megyek bele ilyenekbe, főleg most ezzel a télivel..
De le fogok szokni róla..
Ja értem, mikulás
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun #4534 üzenetére
Vigyázok rá, mint a szemem fényére, de egy Astra belém kötött, kanyarodó sávból rám húzta a kocsit, hogy ő egyenesen megy.. Nem volt elég gyors.. Az a baj, hogy ilyenkor ha valaki köcsög velem, akkor leesik a roló nálam, és akkor.. Erről kéne leszoknom..
(Kolombusz) : neked ez volt az avatarod?
-
KrAt
veterán
Amúgy egy jó tanács:
ha van lehetőségetek, akkor menjetek ki télen csúszkálni egy tapasztalttal, engem is ez mentett meg, mikor enyhe ívű kanyarban ~120 környékén (ne kérdezd, miért mentem annyival..) elindult az autó segge kifele.. Szerencsére ösztönből, gondolkozás nélkül tettem, amit tenni kell.. Ellenkormányzás, akkor elindult picit másik oldalra, akkor oda ellenkormányzás, jobbra mellettem autó, előttem is, ergo közben fékezni is kellett, balra elválasztó padka, szal nem volt hely játszani.. Megfogtam.. Talán segített nekem a sok pc-s autójáték is, ahol lehetett ellenkormányozni..
-
proof88
addikt
válasz
Winner_hun #4531 üzenetére
Szerintem nincs rajta, már nem emlékszem, régen lett csináltatva.
-
proof88
addikt
válasz
AMD Power #4526 üzenetére
A fények engem is zavarnak este. A fénypontokból csíkokat húz a szemem, és nagyon zavaró. Van szemüvegem, de doki szerint nem kell használnom. Egyik szemem negyed, másik fél dioptriás, szóval a túloldali utcanév táblákat nem tudom elolvasni kb, viszont ha este rajtam van, jobban érzem magam. Hátránya viszont, hogy a lencsén egyéb fényfoltok jelennek meg. PFF!!!
-
Bencus88
nagyúr
Megvan a rutin
-
AMD Power
titán
Nagyon nem szeretek ebben az időben vezetni de szerintem nagy hasznomra lesz még.
Arra viszont sajnos rájöttem ,hogy a szemem szerintem nem az igazi. Főleg a fények azok amik nagyon bántják. Persze annyira nem hunyorítok mint télen a friss havon napsütésben. Na ott 1-2 percig semmi nem látok.
-
Bencus88
nagyúr
Holnap rutin vizsga szurkoljatok
-
jerry311
nagyúr
Az csak néhány oldal, egy hülye is meg tudja tanulni. Volt olyan osztály társam, aki a megoldásokat magolta a matematika érettségire... És leérettségizett, matekból is, pedig köze nem volt hozzá. Szóval 3-4 oldal szöveg, megtanulása nem utal intelligenciára, inkább csak jó memóriára.
-
MaciG
addikt
válasz
jerry311 #4520 üzenetére
"IQ vizsgának" ott van az elméleti része a dolognak, ha valaki azt meg bírja csinálni (tanulni) és átmegy a rutinon meg a forgalmi vizsgán (ahol ha 1-et is hibázol szinte biztos hogy megvágnak) akkor azért valószínű hogy megvan neki a 8 általános.
Amúgy meg én mindig azt mondtam hogy mind1, hogy autót, kamiont, buszt, stb. vezet az ember, a lényeg annyi ,hogy érezni, ismerni kell a járművet és baj nem lehet. -
concret_hp
addikt
válasz
jerry311 #4520 üzenetére
oktatóm mondta nyáron, még régebben amig még követelmény volt a 8 általános, beállított 2 figura, hogy hát ők akkor jogsit. modnta, hogy előtte sose kérték senkitől az általánosos bizonyítványát, de annyira műveletlenek voltak, hogy mondták nekik hozzák be. na erre ugye egyből de mér, háde elvégeztük meg stbstb. mondták nekik, jólvan akkor hozzák be. hát azóta nem látták őket
én mondjuk tényleg röhögtem, bemegyek, beiratkozni kreszre, kb. 3 perc beszélgetés után adják a papírt, hogy alá kell írni, a kresz jelentkezési lap. jóvan mondom azér megnézem a biztonság kedvéért. 1. kérdés: írni olvasni tud?
hát röhögtem...
ill. ami lol: rutinon ugye van elméleti rész, ez ugye kb. 3-4 oldal gépelve. ezt nagyjából mindenkinek odaadják ott ahol toltam. namost, volt aki az elméleti részen bukott meg. 3-4 oldalnyi szöveg ismétlem...
(és nem tudják le annyival, hogy itt a papír, hanem azért 1 órában el is mondják ezeket, mit hol merre hogyan)
-
jerry311
nagyúr
Villamosvezetéshez szerencsére szükséges a 8 általános, többihez tényleg csak írni olvasni kell tudni (sajnos).
Egyéni véleményem, hogy 3.5 t-nál nagyobb gépjárműre csak IQ vizsga után engednék embereket (ez most nem rád vonatkozik, hanem úgy általánosságban). Szvsz ezeknek a biztonságos vezetéséhez, elengedhetetlen némi intelligencia és előrelátás, hogy az a nyamvadt sofőr tudja mit miért tesz és átgondolja cselekedeteit pl. egy 25 t-s monstrummal. -
MaciG
addikt
válasz
jerry311 #4514 üzenetére
"Írni-olvasni tudás szükséges minden kategóriához" Nem kell a még a 8 általános sem.
Tibcee : Én igazából csak a rámpa mellé beállástól félek (tolatva jobbról, ill. balról), mert sötétben a szürke kerítést (ami a rámpát szimulálja) elég nehéz tükörből jól látni, meg a távolságot felmérni.
A vb.- ok 90%-a idióta. Engem elsőre még „B” –nél a forgalomban azért vágtak meg ,mert lemondtam az elsőbbségemről és elengedtem egy kamiont aki nagyon jönni akart, másodiknak meg átmentem pedig akkor meg egy gyalogost nem engedtem el a zebrán ,meg a parkolással is kicsit xarakodtam...Nah de lassan indulok is.
-
jerry311
nagyúr
Így megy ez. Lépj túl rajta. Engem is megvágtak egyszer forgalomban. A vb. szerint az általam vezetett teherautót meg lehetett volna állítani hirtelen fékezés nélkül kb. 15 méteres távon kb. 50 km/h sebességről. Szóval kiengedhettem volna az autóbuszt az öbölből.
Szerintem nem, oktatóm szerint sem, de hát ez nem változtat azon, hogy a vb. adja az "osztályzatot". -
Tibcee
tag
Megvágtak, szándékosan írom így, mert önmagában a vezetés technikai részével nem volt gond.
Ami a problémát okozta,hogy a második, felgyorsítós, majd fékezős feladatnál a padka melletti bójasoron haladtam. Két sor bója volt és mint utóbb kiderült számomra érthetetlen módon a padka melletti és a tőle balra eső között kellett volna végrehajtani a feladatot... Így megbuktatott sávelhagyásért...no comment
Oktatóm is mondta, hogy ez egy fasz volt. Megkérdezte,h megismételhetném-e a feladatot, de a vb. hajthatatlan volt...
Nem is szomorú vagyok, inkább mérges, de sebaj, folytatjuk a városit, aztán 1 hét múlva újra megpróbálom. Remélem nem ezt a vb.-t fogom ki.MaciG: Huhh, sötétben rutinozni elég durva, volt benne részem, de én hátra balra beállást tanultam úgy, elsőre érdekesen ment
-
Tibcee
tag
12:40-től rutinozok, elvileg (ha nem izgulom el...) menni fog,de majd beszámolok a fejleményekről.
-
proof88
addikt
ádyz, No-kia: köszi, amúgy én azt értem "érzés" alatt, hogy amikor szimulátorban sokat gyakorlok, akkor már egyre jobb vagyok és "érzem" az autót, tudom hol megyek a határon, stb. No, így szeretném majd érezni a valóságban is.
-
ádyz
addikt
válasz
proof88 #4508 üzenetére
Először is, gratulálok!
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, hogy nem érzem az autót. Lehet bennem van.
Javaslom, hogy menj el olyannal, akinek régebb óta van jogsija és valami nehéz útszakaszt tűzzetek ki célul. Ha ott megy minden rendesen, akkor máshol is fog. BP-n nem nehéz találni ilyen helyeket.
-
proof88
addikt
Nahh, megvolt a dolog, sikerült!
Nem is tudom már, mennyi ideig tartott a vizsga, de az első 5 percet leszámítva minden simán ment.Szóval megvoltak a kötelező dolgok, elindultunk, ki a Váci útra, megjegyzem sötétben nem látok semmit, de mindegy, soroltam volna beljebb, de nem akartak beengedni, aztán lassítottam, de olyan fura volt az egész, csomószor csináltam már ezt, de mindig simán ment, most meg majdnem meg kellett állnom, aztán valaki beengedett, de már ott volt a járdasziget-szerűség előttem, utolsó pillanatban rántottam a kormányon, ráadásul a sávban, amelyikbe bementem, előttem megállt egy teherautó, de én közben észrevettem h még beljebb mehetek egy sávot, ezt azért figyeltem, mert tudtam, hogy később majd balra kell kanyarodni, mert mondta az oktató. Szóval még1-gyel beljebb akartam menni, visszafordítottam a fejem előre, akkor láttam h megállt előttem a teherautó, de aztán a periférikus látásom alapján rájöttem, hogy ez így nem lesz jó, úgyhogy még rántottam kicsit balra a kormányon, aztán így már mentem tovább, viszont nagyon meleg helyzet volt. Nem is értem az egészet, mit csináltam. A végén mondta a vizsgáztató, hogy mi van, ha nekimegyünk a járdaszigetnek és felborulunk, viszont én fékeztem volna, ha úgy érzem, hogy kell, de éreztem, hogy még pont jókor engedett be valaki, ezért megkezdtem a "manővert". Szóval ez elég gáz volt, és hazafelé a metrón esett le, h mit is csináltam, és hogy mekkora hülye vagyok, de lehet, hogy segített az is, h szoktam autósat játszani (
), és lehet h emiatt tudtam a perifériás látásom alapján rájönni, hogy még jobban kormányoznom kell. Azért is volt meredek, mert nyomtam a gázt is eléggé, mikor láttam, hogy beengednek, szerencsére a kormányt is jól mozgattam hozzá, viszont most megijedve érzem magam, saját magamtól.
Ezután minden simán ment, jó sokáig nyúztak, de tulajdonképpen semmi rossz dolgot nem tettem később.
Meglett a vizsga, viszont én legszívesebben vennék még sok-sok órát, mert nem érzem az autót, pl. néha azt hiszem, hogy elég pl egy jobbra kanyarnál az a kormányforgatás, amit csinálok, aztán közbe derül ki, hogy még egy kicsit jobban el kell forgatni.
De pl. szimulátorba az a jó, hogy ott kipróbálhatom rendesen az autót és ott a manőverek megkezdésénél tudom, hogy jó lesz-e vagy már megszívtam. Viszont itt mondom, néha azt hiszem, hogy jó, de csak később derül ki, hogy korrigálni kell.
Én addig nem fogok senkit az autóba engedni magam mellé, amíg azt nem mondom, hogy oké, már jobban érzem. Addig max külvárosi kis utcákban fogok finoman menni.
Bár Bp nem versenypálya, a hirtelen helyzetekre nagyon jól lehetne reagálni, ha ismerném az autó határait, amit sajnos nem érzek.
Persze tudom, hogy ez normális dolog, és hogy rengeteg tízezer megtett km kell ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy már nem vagyok kezdő, de sajnos én nem is olyan gyerek vagyok, aki már 10 évesen kezdte, nem volt rá lehetőségem igazából kipróbálni "sunyiban" vezetni, szóval én az oktatóval kezdtem az egészet.
Még rengeteget fogok tenni azért, hogy többet tudjak, sajnos sokan nem így állnak hozzá, ezért is van sok baleset. Mert balesetet profi is tud okozni, max. az kis koccanás lesz, de bármilyen váratlan helyzet előállhat az utakon, szeretnék minél több tudással a volán mögé ülni. -
proof88
addikt
Üdv!
Ehh, ma megyek első forgalmi vizsgámra.
Hétfőn megpróbáltam bakancsban vezetni, kedden már inkább a rendes cipőmben mentem megint.Sajnos 48-as lábam van, bakancsban vagy beakadt valahova a lábam, vagy nem éreztem, hogy milyen finoman nyomom. Szerencsére a cipőmben nincs ilyen gondom, de meleg zoknival veszem fel.
Nem vezetek hibátlanul, az oktatóm szerint sokszor túl gyorsan esek be a kanyarokba, meg igaz az is, hogy néha 2-esben viszem 40 fölé, de azt csak olyankor csinálom, amikor egyenesen megyünk és belátható az egész. Tudom, hogy többet is fogyaszt ilyenkor az autó... viszont basszus, legalább hadd próbáljam ki. Esélytelen ráérezni az autóra, ahogy meglesz a jogsi, megyek gyakorolni az Auchan parkolójába, aztán ott végre megtanulhatom rendesen kezelni az autót. Addig is, igyekszem minél jobban figyelni minden szabály betartására, ahhoz elég a fejem is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest