- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nekem is mindig azt mondták, hogy nyugi, én is mindig azt mondom. Mellesleg én is olyan "nyugodt" voltam, hogy hátramenettel indítottam az Y fordulót. Kaptam második lehetőséget, akkor már tökéletes lett, ennek ellenére átmentem elsőre.

Szóval nyugi, forgalomban meg még inkább nyugi. Nyugtathatod magad azzal is, hogy jogilag az oktató a gépjármű vezetője, övé a felelősség...
-
niti
aktív tag
Köszi

Jogsit még nem kaptam, az odébb van azért
Addig még kiderül. hogy közveszélyes vagyok- e igazából.Tope: hát ez tipikusan az a tanács, amit könnyű mondani, de köszönöm azért
Én is hajtogattam magamnak, de nem értem el vele sokat.
Általában nem vagyok ennyire ideges, de most nagyon nem voltam biztos a tudásomban, ami azért feszültté tudja tenni az embert. Ez szülte a bakikat.
De majd legközelebb ügyesebb leszek! -
niti
aktív tag
válasz
jerry311
üzenetére
Kapsz egy... Nemtom. Mit szeretnél? Tibicsokit?
R: mit nem értesz?
Köszönöm, köszönöm, és Tope, Neked is!

Sikerült, bár elég szőkenősen adtam elő.
Rögtön az elején elakadtam, annál a kérdésnél, hogy miket kell ellenőrizni a gépkocsin elindulás előtt? Vagy fél percig gondolkodtam, mire a gumiabroncsok is eszembe jutottak, pedig abszolút tudtam, de annyira be voltam rezelve, hogy leblokkolt az agyam.
Műszaki résznél a hűtőfolyadékot húztam, és el kellett volna mondanom, hogy miből áll.Nagy idegességemben nem jutott eszembe, hogy fagyálló+ desztvíz, hanem azon gondolkodtam egyfolytában, hogy maga a fagyálló miből lehet...
Aztán tulajdonképpen abban a hitben indultam el, hogy már megbuktam, mert aki a műszakin elhasal, annak ezt nem mondják meg, csak a vizsga végén.
A második irányjelzéssel együtt bekapcsoltam az ablaktörlőt is, és amíg azzal voltam elfoglalva, hogy kikapcsoljam, addig kicsit átcsúsztam kanyarodás közben a másik sávba.
Ezután kicsit közelebb álltam meg a lánchoz, mint kellett volna, de szerintem ez nem az én hibám, rém szar a fék az autón, csikorgott meg csúszott is... A vizsgabiztos meg megjegyezte, hogy szerencse, hogy rövid az orra az autónak.
A pluszfeladatom a kapubeálló hátra volt, ezzel nem volt baj. Még egyenesen is sikerült beállnom, ami nagyon meglepett
Ami viszont még nagyon kellemetlen volt a végén, hogy megpróbáltam beállni két parkoló autó közé, és hát nem nagyon fértem be, tolatgatni kellett volna, és végül már a vizsgabiztos mondta, hogy mit is csináljak, mert különben sosem álltam volna be arra a helyre.
Nem fűztem hozzá sok reményt, sőt, csodálkozom is rajta, hogy átengedtek.
Talán túl rendes is volt a vizsgabiztos, én szerintem megbuktattam volna magam...
El is fogyott a jóindulata, az utánam következő srácot megvágta, mert nem nagyon tudta, hol kell megmérni a motorolajszintet... Oké-oké, ez gáz, de ezen kívül mindent tökéletesen csinált, szerintem nekem több hibám volt, de lehet, hogy szimpatikus voltam neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nos, köszönöm mindenkinek a szurkolást, egy hét múlva kezdem a városit, már nagyon várom!
-
niti
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ha csak azért vennél autót, hogy rutint szerezz, én sem tartom jó ötletnek. Ha használni is akarod, akkor hajrá, de valami kicsit ám

Pontosan 54 perc múlva (12.25-kor) mindenki nagyon erősen gondoljon rám és küldjön pozitv energiákat, mert akkor kezdődik a rutinvizsgám! Köszönöm
-
Sipi16
őstag
Ki tudja??
Én a tudásos jogsi híve vagyok mert nagyon sok béna vezető van az utakon. Szerintem érdemes venni pótórákat. (Én sokat beszélgettem az oktatómmal erről is. Ő mondta, hogy a pótórák hoznak nekik egy kis plusz pénzt. Ezért vettem én is. Meg a vizsgán is kicsit nyugodtabb voltam.) -
fonak
csendes tag
Sok volt hát (de egy duplaóra is 4,5-5k volt), szóval elég drága volt a jogsi a pótórákkal együtt enélkül is), de ennyit kért, lehet, hogy ő is zsebre tett belőle, mivel csak oktatón keresztül érdemes próbálkozni, zsebbe boríték a tanulótól az sztem nem megy
(aszonta az oktató, ennyiért sem minden vizsgáztató kenhető meg, vannak becsületesek is
de vannak olyanok is, akik megfelelő összegért átengednek bárkit, ha nyilvánvalóan közveszélyes, akkor is (ennyiért amennyit én adtam, aszonta nem engedik át az olyanokat, akiket nyilvánvalóan nem engedhetnek ki a forgalomba), illetve megfelelő pénzért (gondolom már 100 felett) azt is el tudta volna intézni, hogy a sorsoláson biztosan megkenhető vizsgáztatót kapjak, ha akarom... legalábbis szerinte, aztán lehet, hogy kamuzott 
Ja, Bp-en vizsgáztam és nem túl rég, lehet régebben vagy vidéken más (volt) a szokásos
-
niti
aktív tag
50?
Annyiból kijön 25 pótóra... Én is max 10-re gondoltam, de eszem ágában sincs, inkább nagyon összeszedem magam..
Bár azt elintézhetné valaki, hogy rutinon ne húzzam az Y-t...
Ma azt játszotta az oktató, hogy becsukta a szemét, amígy csináltam a feladatokat, azt mondta, másként nem állja meg, hogy ne szóljon bele. És így az Y kivételéel minden tökjól ment.
Nem tom, félek azért, de úgyis sikerülni fog...
Sipi:
Mák, hogy nem tartotta fény felé. -
fonak
csendes tag
Az oktató megmondja, hogy mennyit kell adni, ő tudja, amúgy 50-et kért, ha jól emlékszem, hogy az egészet leadta-e a vizsgabiztosnak (vagy esetleg ő is eltett belőle), azt persze nem tudhatom.
Amúgy meg ne próbáld ki, ha nem muszáj, néhány pótórára meg ne sajnáld a pénzt, ha szükség van rá. Félni nem kell az oktatótól, ha kicsit durván szól is be.... Sok sikert a vizsgához, nem olyan vészes, csak tényleg a forgalmi a legnehezebb vizsga, a többi gyerekjáték... Engem mondjuk azért húztak meg 2x, mert először nem néztem elég látványosan a jobbkezes utcákat, ill. nem lassítottam le elég korán előttük (meg pl. parkolásnál sikerült a járdaszegélyt érinteni, összejött elég hibavonás), másodszor meg azért, mert nem engedtem el egy gyalogost a zebrán (sávváltással voltam elfoglalva, ő meg már közben lelépett - persze azonnal le is állított a vizsgabiztos
-
niti
aktív tag
Mennyit kell jattolni, ha nem vagy teljesen béna, de nem is túl pontos?
Csak kváncsiságból kérdezem, nem akarom kipróbállni
Én is gondoltam rá, hogy csak a pótórákra hajt, de azért ezt nehéz elképzelni róla, bármilyen paraszt is időnként....
Tope: oké, hogy el kell kerülje a balesetet, de ehhez nem kell feltétlenül olyanokat mondani, hogy "Te Isten barma, hogy lehetsz ilyen hülye, de nagyon hülye vagy..." Valami ilyesmiket hallottam a telefonban, és azóta félek tőle
Nem alkalmazott finom hangnemet, az biztos.
Most megyek az (elvileg) utolsó óráimra, aztán kiderül. hogy hogy állunk
-
Sipi16
őstag
Nekem teljesen normális oktatóm volt. (Pár kiabálás azért belefér.) Én minden vizsgán átmentem úgy, hogy lefizettem volna bárkit is. Ha veszel pár pótórát akkor már jó vagy nála. Én vettem járműkezelésnél kettőt forgalmi előtt meg négyet... Én is dízelen tanultam és fura volt utána a benzines... A két elsőgumi bánta...

-
fonak
csendes tag
Sajnos sok oktató arra játszik, hogy minél több órát vegyél, és a vizsgán se menj át elsőre, mert akkor megint fizeted a pótórákat. Ugyanezért nem is érdekük, hogy túl gyorsan belejöjjél a dolgokba, szerintem. Hidd el, a lányokkal még finoman beszélnek (nekik csak udvarolgatni szoktak, elég nyomulósan párszor, mint hallottam... oktatómnak is megvolt pár tanítványa, persze lehet, hogy csak fel akart vágni (pl, mik történtek éjszakai vezetések alkalmával csaj tanítványokkal
, de vezetések közben is beugrott folyton ügyeket intézni ide-oda, köztük nőkhöz is, lakásra... némelyiknél fél órákat is fent volt, ki tudja mit csinálhatott
telefonálgatott is mellettem folyton nőismerőseinek, hallottam miket, szóval hajtotta a csajokat rendesen), na szóval kaptam tőle sok "kapd be a f*szom" és hasonlót, meg alázott rendesen, ha valami nem tetszett neki, nem szólt, hogy mi a baja, csak átvette az irányítást... Mondjuk nem nagyon izgatott a szöveg, meg is tanultam mellette minimál szinten vezetni, neki nagy dízel kocsija volt, ehhez képest nekem most egy kis benzines szutyok van, de szerintem sokkal élvezetesebb ezt hajtani.
Mondjuk a dízel után magamnak kellett megtanulnom nem lefulladni a benzinessel folyton, meg egyáltalán elindulni 
Én harmadszorra mentem csak át a forgalmin (elmélet, rutin megvolt 1-re), akkor is úgy, hogy ha nem adtam volna oda a jattot az oktatónak előre, megvághatott volna simán a vizsgabiztos 1 olyan hiba miatt, amiért bukás jár... (már mentünk visszafele a rutinpályára, mikor zebrán megelőztem egy kerékpárost (mivel csak a zebra után kezdődő záróvonal jutott el az agyamig, hogy még az előtt ki kellene kerülni a srácot, mert jaj mi lesz, ha beragadok mögé, mert csak a vonalat érintve merem kikerülni), félre is álltunk rögtön, de utána közölte, hogy sikerült, nyilván csak a közelben lévő többi tanulókocsi miatt álltunk ki, higyjék azt, hogy meghúzott
.
Nem vagyok rá büszke, hogy így lett meg a jogsim, lehet hogy ha nem jattolok, 5. bukás és PÁV lett volna belőle (oktató ezzel fenyegetett, és mondta hogy jobb, ha jattolok), ezt akartam elkerülni
(sajna mindig nagyon stresszelek vizsgaszitukban, egyébként vezetés közben (már) nem, nem öltem meg senkit, balesetem sem volt eddig
Azt nem mondom, hogy jól is vezetek, de ismerek pár embert, akik vannak olyan bénák, mint én, pedig jóval régebben van jogsijuk, és összehasonlíthatatlanul több rutint szerezhettek... Parkolni pl. én sem tudok még mindig valami jól, de megy annyira, mint néhány sok-sok éve naponta vezető nőneműnek... (nem általánosítok, de vannak ilyenek, mindenki tudja) -
válasz
AMD Power
üzenetére
Az jó, mert mostmár nem fogod elhalasztani a jogsi megszerzését
(Egyébként én is a vége felé kezdtem úgy érezni, hogy most már nincs bennem egy alap félsz, hanem élveztem)Niti: Rutinvizsgán azt nézik, hogy mennyire tudod uralni a szgkocsit (nehéz megbukni)
Azt, hogy nem mutatta meg, hogy hol, mit kell csinálni az érdekes
A kiabálásról annyit, hogy a baleset elkerülése érdekében az oktató felelősége mindent elkerülni, ugyanis az ő felelősége, ha történik valami, még ha "te" mentél neki is. (Igazából saját magát b@szt@ (b@szh@tta volna) le szerintem)
(egyébként az én oktatómra is mondták (tesóm is nála tanult), hogy kiabálós, de én ezt egy szóval nem tudnám rámondani, azaz egyéne válogatja, hogy kivel kiabál)
Egyébként nem árt bevetni a női praktikákat a vizsgákon (-jó illat- normális öltözet ...) , igaz nekem csak mondták, hogy egy szép nőnek nagyobb esélye van átmenni a vizsgákon (nem tudom ebben mi az igazság) -
niti
aktív tag
Nem tudom, mások úgy mondták, hogy a tanfolyam elején megmutatták az oktatók, hogy egyes feladatokat hogy kell végrehajtani. Na itt ilyen nem volt, nem tudom, ez mennyire hiba...
De nem is mondta eddig soha, hogy abban a k*va kanyarban kell pont váltani.
Mostanra kezd összeállni a kép, hogy mit hogy is kéne, mert eddig nem mondott el nagyon sok mindent.
Lehet, hogy jó lenne magamtól ráérezni, de mint kiderült, nekem erre kevés az adott óraszám. Ha már eddig nem segített, legalább kicsit próbálna lojális lenni, és nem hülyének nézni, amiért nekem kicsit több idő kell. Mert mint kiderült, ettől tényleg leblokkol az agyam.
Azt mondta, rutinvizsgán nem nagyon szoktak megbukni. Na majd kiderül, nekem sikerül-e.
Mindenesetre ma délután próbálom magammal megbeszélni a dolgokat, hogy holnap nagyon topon legyek. -
Eagl3
veterán
-
niti
aktív tag
10 óra rutint vettem eddig. Még 2 és utána hétfőn vizsga.
Nagy kegyesen hajlandó volt a második pótórán megmutatni, hogy az egyik kanyart hogy kell bevenni. Addig csak azt mondogatta, hogy nem jó, nem jó.
Meg hogy ha mások elférnek a nagy autókkal, akkor én miért nem férek el a kicsivel? Eszébe sem jut, hogy tényleg nehezemre esik normálisan elhelyezni térben a kocsit, őszerinte csak simán nem figyelek.
Aztán mondtam neki, hogy óra végére teljesen elmegy minden önbizalmam, azért esik nehezmere minden, mert olyankorra leblokkol az agyam a sok negatív behatástól. Erre azt tudta közölni, hogy nem is fog dícsérni, mikor nem vot jó, ami csináltam... ÁÁÁÁÁ. Nem hiszem, hogy MINDENT szarul csinálok.
Biztosan idegesítik az olyan tanulók, mint én, egyszerűen nem tud vele mit kezdeni, ha valakit rá kell vezetni valamire. Elmondja kétszer (nem megmutatja), és ha azután nem tudod, hülye vagy. Bár lehet, hogy az vagyok tényleg... nem tudom.
Lekezelő, de a dekoltázsomba bele tudna mászni, és minden órán elmondja, hogy milyen jó illatom van...
-
Eagl3
veterán
Az oktatók többsége sajnos ilyen, leginkább a fiatalokkal. Lekezelő, bunkó stílusuk van.
Persze tisztelet a kívételnek, engem egy nő oktatott. És tényleg oktatott, nem dirigált meg papolt. Ha valamit rosszul csináltam, akkor csak utánna közölte velem, hogy mi volt a hiba normális hangnemben.Attól függ hol tartasz az órák számában. Lehet, hogy cserélni kéne az oktatót.
-
AMD Power
titán
Az jó jell ha az ember már picit nyomná a kocsinak? Így 35 óra után.
-
niti
aktív tag
Felhívtam tagnapelőtt az oktatómat, hogy megkérdezzem, hányra megyek vezetni.
Sikerült a legrosszabb percet kifognom a telefonálásra, csúcsforgalom volt, és épp az egyik legveszélyesebb kereszteződésnél álltak.
Állítólag majdnem összetörette a tanuló srác az autó, le is fulladt, meg minden, kis híja volt, hogy 3 oldalról belemenjenek.
Az oktató szerint ez azért történt, mert a srác hallgatózott, hogy ő mit telefonál, és nem a vezetésre figyelt. Ezt ugye nem tudom, de az biztos, hogy olyan szidalmakat kapott a gyerek, amik hallatára én szégyelltem el magam, és elgondolkodtam az oktatóváltáson. Velem nem kiabált sosem, csak simán lekezelő, de azt nem gyengén. Marhanagyot csalódtam benne, és félek, mikor kapok én is hasonlót...
-
AMD Power
titán
De jó volt ma vezetni szép idő volt.

-
tothm
őstag
Szerintetek mennyire éri meg letenni a "A" jogsit ha 2 év múlva letehetem az B-t is!? Ez most mennyibe van?

-
AMD Power
titán
Holnap reggel megint megyek. Remélem jól fog menni. Jó lesz megint a kis diesel...

-
niti
aktív tag
válasz
jerry311
üzenetére
Valami ilyesmi. Nem tom, elvagyok vele különben, inkább az zavar, hogy milyen ritkán tudok menni. 4 pótórát javasolt nekem az oktató, így 25-én vizsgázok, ami pont 3 héttel van a kreszvizsga után. Duplaórákat vettem, ez összesen 6 alkalom a 3 hét alatt. Ez másnál is ilyen döcögősen megy, vagy csak ő van így betáblázva?
-
Ugocsa
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Hidd el, annyi pénzből amennyit egy tanuló fizet egy óráért, simán tudna költeni az autóra.
A helyzet az, hogy az autósiskolák ált. valamilyen módon lepaktálnak valamelyik autókereskedővel és valamivel olcsóbban tudnak autóhoz jutni. Így jobban kijönnek, ha lestrapálják a kocsit, eladják és vesznek egy újat.
-
niti
aktív tag
Majd legközelebb csinálok dugiban egy videót és felteszem valahová

Aranygyerek: nem hiszem... Egy másik Mercit lehet, hogy jobb lesz vezetni, de ez nekem nem fekszik. Körülbelül félig be kell nyomni a gázt, hogy egyáltalán történjen valami. Ez azért van, mert dízeles?
Vagy beállítás kérdése? -
Blaise
veterán
válasz
D4rkm4n
üzenetére
Ne mondd egymás után többször ugyanazt a hülyeséget
Ha valaki betöltötte a 18. évét akkor bármikor vezethet külföldön, nem kell várni 2 évet."A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 35/2000. (XI. 30.) BM rendelet szerint a "B" kategóriára érvényesített vezetői engedély a járművezető 18. életévének betöltéséig csak belföldön történő járművezetésre jogosít, tehát addig külföldön nem vezethet."
-
niti
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekünk Swiftünk van, és szoktam vezetgetni Tesco parkolóban, meg ilyesmi helyeken. És nekem sokkan jobban kézre áll, meg sokkal jobb vezetni, mint a kis Mercit. Pedig nem lehet mondani, hogy hozzászoktam, hiszen a Mercit sokkal többet vezettem már.
Igaz, a miénk 1.3-mas.
Egyébként hajrá!
-
Sipi16
őstag
A külfüldi vezetésről tud valaki valamit?? 1.7D corsa nem is rossz...
-
AMD Power
titán
Megyek m a vezetni. Így 2007 júliusa után először. Új suli új autó új oktató, A kötelező 10 órát le kell nyomnom. 2500Ft/45 percért.
-
jerry311
nagyúr
A legtöbb oktató egyéni vállalkozó és szerződéssel oktatnak egy-egy iskola "nevében", tehát az ő fizetésükkel az iskola nem igazán törődik. Elteszi a 20k elméleti oktatást, meg gondolom a gyakorlati rész árából is lecsippent valamennyit, a többi megy az oktatóknak.
Aztán a gázolaj sem (feltétlenül) a benzinkútról jön vagy legalábbis olcsóbban... Mellesleg ezek közel üres gépek, szerintem így nem esznek 25 litert 100-on.
A C-s oktatók nagy része fusizik is, hiszen a tachográf csak vizsgán ketyeg. Tanulóval is lehet fuvarozgatni...
Nem kell félteni őket...
-
jerry311
nagyúr
B és C is náluk volt. B kb 80k volt oktatással, vizsgákkal, orvosi alkalmasságival, szóval mindennel ami kell és nulla bukással. C akkor még egy tízessel olcsóbb volt, de ott forgalomban csak harmadjára mentem át így lett a 120k-ból 160.
Ja és a 80k 30%-át még leírhattam az adóból 20058ben.
D, E nincs. Még. -
Vegyük a buszt.
120ezer.
Azért egy busz eszik gázolajat városban rendesen. Nyugodtan számolhatunk 25literrel, mivel a mi szép piros mercink megeszik 35öt százon, külterületen...
Szóval a 25 liter gázolaj mostni árral legyen 7ezer forint. 100km-re. 3 tanóra alatt szerintem le lehet vezetni ennyit röhögve. Azaz 30 tanóra alatt megetetsz a géppel 70ezer forintnyi gázolajat.
Nagyon szerényen számolva. Ebben nincs benne a rutinpályás bohóckodás.
Ott a tanfolyam is, ami lejön a maradék 50ezerből. De inkább 35-40ezer, mert nagyon barátian számoltunk.A maradékból ki kell hozni minden mást.
Oktató fizetését, fokozott kopást a gépen. Kuplung, gumi, fék, pesten minden ami felfüggesztés, olajcsere, szűrők, irodisták fizetése, épületek rezsije, alkatrészbeszerzés, kötelező biztosítás, casco, meg még tökömtudja.Nekem ez nagyon nagyon furcsa...
-
-
jerry311
nagyúr
Itt Pesten egy kicsit olcsóbb... Épphogy csak több mint a fele... csiga
És ehhez képest 2006-ban még csak 99k HUF volt az elméleti + gyakorlati oktatás. Pont a képen látható Steyr-t nyúztam.
MOD:
Csak úgy belenéztem a szaktanfolyamok áraiba...
Veszprém:
Belföldi árufuvarozói....................................................45,000
Belföldi autóbusz.........................................................45,000
Nemzetközi árufuvarozói...............................................74,000
Nemzetközi autóbusz....................................................74,000
Nemzetközi árufuvarozói és autóbuszvezetői összevont......79,000Budapest:
Belföldi árufuvarozó autómentő tanfolyam. Díja 22.000 Ft
Belföldi buszvezetői tanfolyam. Díja 17.000 Ft
Nemzetközi árufuvarozói tanfolyam. Díja 34.000 Ft
Nemzetközi buszvezetői tanfolyam. Díja 32.000 FtVan egy olyan érzésem, hogy Veszprémben erősen összebeszéltek az árakat tekintve az iskolák.
-
válasz
jerry311
üzenetére
Felhúztátok bennem az ideget.
Megkerestem azt a helyet, ahol a környéken mindenki csinálja a C-t, D-t E-t. Maga az ATI mint országos cucc, ennél még drágább, ez a kft olcsóbb.
íme a link: [link]
C1 ...................49,000.................18,000............16x3200...........................118,200
C .....................55,000.................19,000............30x5400...........................236,000
D .....................45,000.................19,000............31x5950...........................248,500
E .....................39,000.................19,000............15x5800...........................145,000
C1 valóban 110-120ezer. De ne felejtsük el, hogy az 7.5 tonnáig van. Normál C-s pedig 16 tonnáig. C1-el meg nem vesznek fel sehova sem.
hipphipphurrá, ez is tisztázódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Addig még kiderül. hogy közveszélyes vagyok- e igazából.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Annyiból kijön 25 pótóra... Én is max 10-re gondoltam, de eszem ágában sincs, inkább nagyon összeszedem magam..