- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Tudna valaki segíteni? Bő két éve van meg a jogsi, 2009.08.05 van rajta. Amióta az eszemet tudom van rajta egy korlátozás-kód, amit senki másén nem láttam még. 181-es kódszám alatt fut, illetőleg van utána egy dátum, pontosan 2 év a kiadáshoz képest: 181.20110805 - így néz ki.
Utána gugliztam, ez azt jelenti, hogy "Kezdő vezetői engedély minősítés meghosszabbítása". Na most, értem én, hogy ez leírva mit jelent, de valójában mit jelent? Már igazoltattak, büntettek minden ami kell, sose esett róla szó, semmi probléma nem volt. De most már rohadtul érdekel, hogy ez mi lehet.
-
hoffman_
nagyúr
Citröen C4 Picasso(nem a csapott seggű), 1.6D.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
philoxenia #6674 üzenetére
Ez így már helytálló lehet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Winner_hun #6663 üzenetére
Miért bántod szegényt. A tanított elsősegéllyel kitörölheted a segged, sok esetben (kivétel erősít) többet teszel, ha nem látod el a sérültet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
jerry311 #6657 üzenetére
Anno az oktatóm is megmondta, hogy az egész kressz-viszga szar. Van 10-15 dolog, amit tudni kell, abból 3-4 ami nagyon fontos, és köszönöm. Vacak a rendszer, mert amit tanítanak abban a ~30 órában, meg amit az úton kell csinálni - mint ahogy már 1000x mondták - két külön világ.
Én nem látom hiányát annak, hogy nem olvastam el a könyvet. A munakfüzettel dolgoztam sokat, meg CDztem.
-
hoffman_
nagyúr
Ha rám hallgatsz, nem dobsz ki pénzt a könyvre. Összességében nem rossz, érdekes iromány, van benne pár okosság, de hogy levizsgázni nem fogsz belőle, az fix. A munkafüzete már picit jobb(önmagában is többet nyújt a vizsgához), de a befutó az a CD. Legalábbis nálam. Legyél ott a tanfolyam óráin - jegyzetelni lehet, én csináltam aztán ment a szemétbe, semmire nem használtam. Tehát figyelni kell, és az vizsgaprogramot a CD-n nyomni orrba-szájba. A 200. után már 10 perc alatt is meglesz a vizsgád, hibapont nélkül.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
jerry311 #5238 üzenetére
Az de baba lehet
Hegyen vezetni a legélvezetesebb. Pláne, ha valaki versenyzői képességekkel bír(a családban), és komoly futómű a kocsi alatt, és 30 év rutin. És 10x annyi lóerő... Közvetlen befecskendezéssel tolja belém az endorfint. .
Szentendre - Visgerád között fogok megtanulni valamit is konyítani a vezetéshez, úgy érzem. Mármint nem csak beszéd szintjén, rizsázni tudok
-
hoffman_
nagyúr
Egyszer, még anno jártam erre, egy mission failed matricával. Azóta javult, eü. és utána 2 hét, zsebben a jogsi
-
hoffman_
nagyúr
Üdv Mindenki!
Srácok, holnap reggel 10.00-kor lesz a forgalmi vizsgám
Tessék szorítani, nem akarok megbukni
Jó lenne jogsi a fa alá...
Ami úgysem lesz, mert eü-t hanyagoltam, és az lesz majd az uccsó. Gondoltam, azt csukott szemmel, féllábon, a hülye is megcsinálja
Előbb tudjunk jól vezetni. Akkor úgysem kell az eü tudásszerk.: áááá, fosok a jobb-kezektől, meg a besorolástól....
Az a baj, hogy már csinálok olyanokat, amiket egy tapasztalt vezető, pedig még nem is tudok vezetni jóformán.... Ami nem éppen balesetveszélyes, csak meghúzhatnak érte
pláne, hogy nem nagyon tudom, hogy hogyan is kell csinálni úgy, ahogy a tapasztalt vezetők, csak jön magától, és mivel nem nagyon irányítom, magas a rizíkó-faktor
Már úgy ahogy ismerem az autót (Citröen C4 Picasso 1,6 diesel - fasza vele parkolni
), de még nagyon messze vagyok... Pedig már annyira benne érzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest