- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
bundli #14511 üzenetére
- az elindulás előtti ellenőrzést érdemes átismételni, valamennyit fognak belőle kérni (vagy nem...)
- ne az oktató mellett megszokott rutinból vezess, próbálj tényleg figyelni
- lehetőleg ne fulladj le a kocsival
- látványosan érdemes a tükrökbe nézni, meg a holttereket is
- szinte biztos, hogy lesz hirtelen változás, nekem pl. egy Y fordulót kellett beiktatni az egyik ismert útvonalról nyíló utcában
- esetleg street view-ban nézd végig az útvonalakat, jegyezd fel, hol mire kell figyelni, mert a vizsgán a stressz miatt könnyű átsiklani dolgok felett
- +1 tipp: ha parkolás téma van, az oktatóm szerint az a "mutatvány vége" jelzés az oktatónak is, ha a sikeres parkolás végén behúzod a kéziféketA borítékban átadható "MNB kajautalvány" opcionális, én nem adtam, de elsőre át is mentem lyól.
(Amúgy teljesen esetleges, hogy milyen VB-t kapsz, aki előttem vizsgázott, neki annyi volt az egész, hogy az Autóklub telephelyről elmentek egy Lidl-be pár doboz sütiért, meg vissza ("Gratulálunk a sikeres vizsgához")... Én meg egy szigorú öregembert kaptam, de nem volt para.
)
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest