Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d-boy
senior tag
Na akkor javasoljad
Én nem azt akarom, hogy egyedi képem legyen, hanem lehessen több képből választani.If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
b0unCe
aktív tag
en is javaslom a kerese funkcio boviteset. Mert igy pl lehet csak a hwpiacban keresni, vagy csak a szakmai topikokban.
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
borob
tag
Huhh, most nem fogom végigolvasni az egész topicot, de lenne egy kérdésem. Hogy lehet az adott téma uccsó hozzászólására ugrani még a topicválasztó képernyőrül? Mert szvsz nekem nagyon hiányzik és így mindig jelölhetem ki, hogy hanyadik hozzászólásokig szeretnék menni. Vagy meg lehet vhol fordítani a hozzászólások listázásának időrendi sorrendjét?
-
róland
veterán
Szia Parci!
Szép-szép, hogy az aktív tagokat időrendi sorrendben listázzátok ki, de 100 tag fölött bajos egy-egy embert megkeresni, itt van-e.
Lenne pár ötletem:
1./ Lehessen a listázást abc sorrendben is kérni (választani).
2./ Később azt is jelezhetné a rendszer, hogy az adott tagnak mely topik(ok)ban volt(ak) az utolsó hozzászólása(i).
3./ Az e-mail címét is megjeleníthetné a rendszer, úgy mint a tag modulban.
4./ esetleg lehetne rá lehetne keresni, hogy aktív-e valaki. (Vagy mikor volt itt utoljára.)
Tudom, hogy ez már a chat felé megy, de néha kérdeznék valakitől valamit s elég bajos megkeresni az e-mail címét.
[Szerkesztve]http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Látom, hogy ha az aktív tag ablakban egy névre kattintok, akkor megjelenik a tag ablak.
De a rákeresés még mindig hiányzik.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Vki
tag
Jó,akkor ide is betolom azt nagy képemet! A legjobb javítás a PH!-n:
Ha moderátor lehetek!!Nem azé,de ténleg!Én az ilyenekben komoly vagyok!!
[Szerkesztve]Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(
-
Fr4G
aktív tag
Megkérdezhetem a hozzászólásom törlésének okát?
(Már csak azért is, hogy tudjam mit tartsak be, annak ellenére, hogy többször is elolvastam az Alapelveket)
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
hello! Nekem olyan ötletem van a ph javításával kapcsolatban, hogy amikor x válasz y üzenetére olvasható, akkor az üzenetére fölémenve jelenjen meg kis szövegbuborékban az eredeti üzenet, úgytom van ilyen lehetőség html-ben igen igen látom is mint a sile-knél, ha fölémegyek valamelyik fölé akkor megjelenik a kódja.. szerintem ez hasznos lenne...
-
-
jjander
csendes tag
biztosan fel lett már hozva a dolog csak gondoltam hátha nem...
arról lenne szó hogy kb. másfél éve regeltem egy jander felhasználót ide anno egészen sok dolgot sikerült megbeszélnünk pár emberrel. de azóta nem jártam a fórumon és hát a jelszóra nem emléxem és nem a szokásosak közül van az biztos így most nem tudok belépni jander-ként. nem mintha zavarna csak jobb lenne.
az is lehet hogy én vagyok figyelmetlen és túlságosan másnapos hogy megtalájam a jelszó felejtés gombot/linket... de ha tényleg nincs akkor sztem nem lenne rossz 5let...
köszi és bocsi ha sokadik voltamIf practice makes perfect, and nobody's perfect... why practice? ;)
-
mormota
senior tag
lehet volt már, de opera alatt nem igazán kóser a kinézete a dolgoknak:
értem ezalatt: a főoldalon em jelenik meg semmi középen (cikkek, hirek)
a menü felül középen nem igazán kezelhető, mert a reklámcsík félig bele van csúszva a menübe
opera 6.05 win-es
[Szerkesztve]Illusztrálok, tehát vagyok
-
tildy
nagyúr
Miért ilyen régi operát használsz?Tudom hogy magyar de inkább töltsd le a legujabbat, es toltsd le mellé a magyar nyelvi fájlt is (aminek a pontos helyére spec most nem emlékszem, de otthon nekem megvan...)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Na ja, magyarban csak régi van, googleen keress rá a magyar nyelvi fájl opera szavakra.
Én linux alatt is felraktam és tökéletes.Szóval töltsd le az angol 7.54es operát.Lehetőleg javaval"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Bővebben: link
A teljes magyarítás!!! Súgóval!!!
Bővebben: link"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bash
addikt
Írjál mail-t Parci-nak: Bővebben: link, ő talán tud segíteni.
http://bashtravel.com/
-
inkab
aktív tag
Miért nem jelenik meg job oldalt az ''utolsó hozzászólásaim''-nál az a totyik amibe írtam. Eddig megjelent, a régebiek ott is vannak, de azutolsó 5-6 nincs!
-
lamadou
senior tag
Nem lehetne, egy olyan funkció, hogy csak akkor küldenek e-mailt ha egy bizonyos ember írt a topicba? Mert pl. lehet, hogy én beszélgetek/vitatkozom valakivel, de más is van a topicban, csak engem nem igazán érdekelnek csak a vitapartnerem hozzászólásai.
-
burgatshow
veterán
Találtam 1 kicsi ám de bosszantó hibát Firefox 0.9.3-mal:
Modemesek bocs!
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Lassú ma a PH! Mi történt?
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Ha az ''Alaplapok'' rovatban a ''FŐOLDAL''-ra kattintok, csak frissít.
[Szerkesztve]egyéb állatfajták
-
lac019
tag
Biztos kérdezték már, de nem lehetne a fórumoknál, hogy mutatatná az utolsó hozzászólásomtól? Vagy a felhaszálónévre rákeresni?
[Szerkesztve] -
gerlaip
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy lesz ill. lehet-e olyen funkció, amivel a korábbi hozzászólásaimat meg tudnám nézni. (Nem akarok a konkurens hwsw-vel példálózni, de ott pl elég bő az ilyen szolgáltatások száma)
lámavakond
-
Drizzt
nagyúr
Az megoldható lenne-e, hogy hozzászólás nélkül valaki valamelyik topicot tudja upolni, mondjuk óránként?
Szvsz ez jó ötlet lenne, s nem lenne annyi az up hozzászólással terhelt topic...I am having fun staying poor.
-
Elrood
őstag
Cikkeknél, pl.: Bővebben: link
Felül a legörgíthető sáv mellett levő ''opciók'' rész közvetlenül a legörgíhető sáv mellett helyezkedik el, míg IE alatt jobb szélen.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest