- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz macilaci78 #22013 üzenetére
"Van lehetőséged 1 nap napos reggel és 0 hsz-szel is egyéni arcképre is. Nem kell hozzá más, csak 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton, ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés."
Lehet, hogy megpróbálkozom vele, de elsőre ez nem tűnik túl egyszerűnek. Vagy marad a másik lehetőség miszerint, már csak 649 db szakmai hozzászólásra van szükségem.
Sz.L.-nek szerintem mindegy, milyen jogcímre fizet, a kérdése csak annyi, hogy pénzért lehet-e egyéni arcképe? Hogy pénzért készítik-e el, vagy pénzen megváltható a jogosultság, az számára mindegy.
És itt utalok arra vissza, amit oly sokszor láttam már leírva: az egyéni arckép nem jog, hanem kiváltság.Ennek egy másik nézőpontja, hogy én például szívesen fizetek a prémium tagságért. Viszont nem azért, mert bármelyik prémium funkció érdekes számomra, hanem azért, hogy támogassam az oldal működését. Ez amolyan elvi dolog nálam.
A kiváltság az valóban kiváltság, csupán kérdés számomra, hogy akinek az 1000 db kommentjéből 40% nem kifejezetten "építő jellegű", abban az esetben is beszélhetünk kiváltságról?[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest