Új hozzászólás Aktív témák

• Sz.L.

aktív tag

válasz macilaci78 #22013 üzenetére

"Van lehetőséged 1 nap napos reggel és 0 hsz-szel is egyéni arcképre is. Nem kell hozzá más, csak 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton, ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés."

Lehet, hogy megpróbálkozom vele, de elsőre ez nem tűnik túl egyszerűnek. Vagy marad a másik lehetőség miszerint, már csak 649 db szakmai hozzászólásra van szükségem. :)

Sz.L.-nek szerintem mindegy, milyen jogcímre fizet, a kérdése csak annyi, hogy pénzért lehet-e egyéni arcképe? Hogy pénzért készítik-e el, vagy pénzen megváltható a jogosultság, az számára mindegy.
    És itt utalok arra vissza, amit oly sokszor láttam már leírva: az egyéni arckép nem jog, hanem kiváltság. :R

Ennek egy másik nézőpontja, hogy én például szívesen fizetek a prémium tagságért. Viszont nem azért, mert bármelyik prémium funkció érdekes számomra, hanem azért, hogy támogassam az oldal működését. Ez amolyan elvi dolog nálam.
    A kiváltság az valóban kiváltság, csupán kérdés számomra, hogy akinek az 1000 db kommentjéből 40% nem kifejezetten "építő jellegű", abban az esetben is beszélhetünk kiváltságról? :B

[ Szerkesztve ]

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

Új hozzászólás Aktív témák