Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Ahogy írtam, ez csupán egy ötlet volt részemről egy összekapcsolt támogatási lehetőséggel. Nem ragaszkodok hozzá foggal-körömmel. Ezért is poénkodtam el.

Egyébiránt azt gondolom, hogy akik 10-15 éve regisztráltak, nyomon követik az oldalt, azoknak is lehetne lehetőséget biztosítani az egyéni avatárra. Mivel valóban nem tudnak olyan aktívak lenni mint mások, így akár lehetne feláras prémium csomagban.
Szerintem jó néhány tag van, aki a munkája miatt nem tud online/kellően aktív lenni a komment szekcióban és nem tud olyan színvonalú logout cikket írni, ami megütné a megfelelő minőségi szintet.
Szóval köszönöm, hogy elolvastátok. Ezek voltak az észrevételeim.

-
válasz
macilaci78
üzenetére

Részemről csak egy ötlet volt a dolog. Amúgy sem aggódok, hiszen ha ~15 év alatt "össze tudtam szedni" 351 db szakmai hozzászólást, akkor a maradék 649 db már csak ~27,74 év.

(Bízom benne, hogy a szabályrendszer nem fog változni.
) -
válasz
macilaci78
üzenetére
"Van lehetőséged 1 nap napos reggel és 0 hsz-szel is egyéni arcképre is. Nem kell hozzá más, csak 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton, ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés."
Lehet, hogy megpróbálkozom vele, de elsőre ez nem tűnik túl egyszerűnek. Vagy marad a másik lehetőség miszerint, már csak 649 db szakmai hozzászólásra van szükségem.
Sz.L.-nek szerintem mindegy, milyen jogcímre fizet, a kérdése csak annyi, hogy pénzért lehet-e egyéni arcképe? Hogy pénzért készítik-e el, vagy pénzen megváltható a jogosultság, az számára mindegy.
És itt utalok arra vissza, amit oly sokszor láttam már leírva: az egyéni arckép nem jog, hanem kiváltság.
Ennek egy másik nézőpontja, hogy én például szívesen fizetek a prémium tagságért. Viszont nem azért, mert bármelyik prémium funkció érdekes számomra, hanem azért, hogy támogassam az oldal működését. Ez amolyan elvi dolog nálam.
A kiváltság az valóban kiváltság, csupán kérdés számomra, hogy akinek az 1000 db kommentjéből 40% nem kifejezetten "építő jellegű", abban az esetben is beszélhetünk kiváltságról?
-
Mindenek előtt nagy tisztelet a PH munkatársainak!
Szeretnék megosztani veletek egy gondolatot, illetve egy apró észrevételt, amely motoszkál bennem már egy ideje. Több, mint 14 éve (lassan 15) regisztráltam az oldalra és folyamatosan nyomon követem a PH-t, valamint a kapcsolódó oldalakat, de a jelenlegi rang és szabály rendszer alapján nincs jogom "egyéni arcképre". Lehet, hogy érdemes lenne valamilyen fizetős megoldást is bevezetni a hasonló tagok részére, mint én. (pl.: Egy kibővített prémium tagság egyéni arcképpel /felárért/, minimum 10 év regisztráció esetén.) Természetesen, a 3 évenkénti változtatás és az elbírálás maradna.Ez csupán egy ötlet, de lehetne ez egy plusz bevételi forrás is.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez esetben, nem releváns a bevételi forrás opció.