Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Jó lenne egy olyan keresó ahol userekre lehet kereseni.Sokszor volt már hogy kerestem valakit de nem találtam a topicját!
-
Elrood
őstag
Operával (7.51) összecsúszik egy kicsit a PH!:
Bővebben: link
Ha nyomok egy frissítést, akkor helyre ugrik, és úgy néz ki, ahogy kell neki.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Hát, most vagy kijavította valaki, vagy a 7.52-s operában nincs ez a hiba.
Szerk.:
Felül már nincs hiba, de alul mindig így összecsúszik.
[Szerkesztve]''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
parandroid
félisten
azt nem lehetne megoldani, hogy jobboldalt az utolsó hozzászólások között más színnel (mondjuk feketén) szerepeljenek azok a témák, amikhez más hozzászólt már az én hozzászólásom óta? csak ötlet. ha volt már, bocs, akkor még egy szavazat erre.
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
burgatshow
veterán
válasz parandroid #157 üzenetére
Igen, ez szerintem is nagyon jó 5let mert én is mindíg visszalesek hogy történt e már valami! Ezt támogatom!
-
Pá
addikt
Nézd meg a #69-t, illetve #65-t, bár az utóbbi nem pont erről szól.
#146? még mindig senki??''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Sianis
addikt
Tök jó! Az utolsó hozzászólás lett az első, így mindíg friss a van elől!
Pont ma akartam szólni, hogy így legyen, de látom valaki megelőzött!
ÉLJEN! -
veterán
Ha szabadna kérnem, a villogó nyilat a ''Hazai Pálya'' link előtt cseréljétek valami kevésbé szembántóra ( = statikusra ). (Pl.: >>> HAZAI PÁLYA <<<, vagy találjatok rövidebb címet és mehet a főoldal / hírek / ... linksorba.)
[Szerkesztve]And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Bencom
senior tag
Hé valaki!
Nem lehetne újra megcsinálni azt, hogy lehessen változtatni a nick nevet?
Lásd az aláírásom második sorátnincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Out
addikt
Esetleg azt nem lehetne megoldani hogy az utolso hozzaszolasaim megjelenjenek barmelyik gepen amelyiken belepek a PH!-ra, ne csak azon amelyiken begepeltem oket? Ha, ez mar felvetodott akkor bocsi
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
blise
tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogyha az oldalról sereznék nyomtatni pl egy forum szövegét, miért nem a fő framet nyomja a nyomtató, elméletileg be lehetne álliani, gyakorlatilag nem lehet...
van valakinek vmi ötlete, hogy ezt hogyan lehet egyszerűen megoldani?
lehet volt már róla szó de én keresővel nemigen talátam hasonlót
szval ne kiméljetek...''A katona, ha vki mozog annak szalutál,ha valami nem mozog, azt odébb viszi, ha nem lehet odébb vinni, akkor lefesti...''
-
Pá
addikt
Hát, ha jól tudom ez jelenleg sütikkel van megoldva, szóval bajos lenne, esetleg úgy ha a szerver tárolná, az utsó hszeidet, de ennyit szerintem nem ér meg.
Vagy hogy mennyit ér meg majd eldöntik a Házigazdák(Parci).''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Bencom
senior tag
válasz burgatshow #166 üzenetére
Ez van.
Mi az a harcművész???
Mióta van ilyen/hány hsz?
Ez nekem eddig ismeretlen volt...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
burgatshow
veterán
Parcitól megkaptam ezek miatt:
- Bővebben: link
- Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
, megjult a főmenü
Szerintem túl apróak a betűk.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
róland
veterán
Hali Parci!
Csak egy kérés: Már van aktív tagok listája, de megcsinálhatnátok, hogy amikor megnézem valakinek az adatlapját, akkor megjelenítse azt is, hogy épp aktív-e az a személy.
Egy későbbi időpontban pedig lehetne valami azonnali üzenetküldő félét összehozni, ami mondjuk az állapotsorba, vagy a címsorban kiemelt színnel felhívná a tag figyelmét arra, hogy valaki szeretne vele kapcsolatba lépni.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
escie
őstag
lehet mondta már valaki...
de a ph!-nak miért nincs ilyen kis logója, ami ott jelenik meg, ahol beírod a böngészőbe, hogy prohardver.hu.
illetve attól balra...
(ööö, érthető volt? )
így talán jobban fel lehet fogni mire gondolok:
<link REL=''icon'' href=''/favicon.ico''>
(ez a head részben van...
egy másik oldal forrásából emeltem ki... [hup.hu] )I'm back, baby!
-
Socket370
csendes tag
szerk
[Szerkesztve]Socket
-
HÁZIGAZDA
Sajnos ez túl komplikált (nagyon erőforrásigényes).
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
X-COM
nagyúr
BLOG:
csak egy kérdés, rss?Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
X-COM
nagyúr
nem állítom, hogy fontos, csak amiket néhanapján olvasgatok, azok tudnak rss-ben is, arra mindenképpen jó, hogy egyszerűnn észrevenni az új bejegyzést, mert ha jól gondolom, akkor ez a ''bal oldali'' sávban nem jelenik meg a témák között.
majd a blogolók/blogolvasók nyilatkoznak a kérdésben.
[Szerkesztve]Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
gro0ms
aktív tag
Parci nekem a javítsuk a MyBLOGot a PH!n-ban annyi ötletem lenne, hogy lehessen kommentálni az egyes írásokat. Ne úgy, hogy az látszódjon amikor az ember először olvassa, hanem a válasz helyett lenne mondjuk egy hozzászólások az adott blog írójához. Így kissé interaktívabbá lehetne tenni a dolgot.
iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
Bencom
senior tag
válasz burgatshow #168 üzenetére
Nem értem...
Az első topic annyiból áll, hogy:GRATULA!!!!!!, és ilyenek...
Bár nem olvastam végig...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Calogero
addikt
Nalatok mukodik a kereso, mert nalam nem
-
veterán
#161? Fura, mintha egy ideig jó lett volna, de most megint villog...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
erhas01
tag
udv:
egy apro eszrevetel.
az uj hozzaszolas, ok, beteszi az utolsonak pl 1034.
amikor frissitem a topicot kiirja hogy mar 1039 nel tart. a szamlaloval kijelolom az utolsot, ahogy eddig es az 1034 nel tovabb nem jut a topic. sot a gorgeto sem (1034), holott a topicnal mar 1039 nel jar.
megprobaltam ujra akkor is.
a forumtema szetcsuszas nalam is jelentkezett, a ''torzs'' reszen. #amne
op. uhu linux galleon.
szemelyes velemeny:
engem kifejezetten zavar barminemu rekram villogasa.
keres: meg lehetne oldani pl a hazai palya kettos nyila ne villogjon? mindig elolvasom, ebben az esetben is le kell vennem a kepek megjeleniteset az oldalrol.
a villogas helyett lehetne esetleg mas pl kek szinnel meg feketevel ha mar megtalalta vki, ne pirossal, a monitoromrol ketszinu!
koszonettel
udv: erhas01 -
veterán
-
Gambit
őstag
Szerintem engem azért nem zavar, mert elég nagy felbontást használok (1280), és így tényleg alig veszem észre azt a kis villogó izét. Azt tudom, hogy a villogó, meg mozgó dolgok vonzzák a tekintetet, de ez meglehetősen lassan villog. Még mindig jobb, mintha scrollozna!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
A MyBlog Indult és Utolsó oszlopa el van csúszva. Remélem, Parci érteni fogja mit akarok mondani, mert lehet, hogy én nem érteném...
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
gro0ms
aktív tag
Tényleg el van csúszva táp. Parci, mikorra ejted majd meg a színvilág módosítást kb? Kiváncsi vagyok, milyen szineket találtok ki...
-
gro0ms
aktív tag
Még azt szeretném mondani, hogy sztem a BLOGban a megjelenített szövegekek sorrendjét meg lehetne fordítani, hogy a legfrissebb legyen legfelül. Így aki rendszeresen olvassa a blogokat, nem kell keresgélnie. Tudom, hogy ezt nem tart sokáig megcsinálni
-
HÁZIGAZDA
Full adatbázis újraépítés volt, mindenkitől szori, remélhetőleg most gyors lesz -- egy darabig .
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
veterán
Van annak valami különösebb oka, hogy a HSZ-író panel öt perce nem középre, hanem balra van igazítva...?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
aDM|RaL^
őstag
nekemis... most oldalt van, szerintem jobb középen, ha ez direkte módosítás, ha bug akkor csak szóltam
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
&rush
csendes tag
Nem reklam, de a klikkeles utan fogadott latvany lenyugozott
BMP
JPG
Mindössze annyi törtent, hogy a ''Komplett gep elado'' linkre kattintottam, igaz, közben az eger el lett mozditva. De nem mertem reprodukalni, mert qrva jol nez ez igy ki.
OS+Explorer
Win2k+ Mozilla 1.6 (About Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; hu-HU; rv:1.6) Gecko/20040113) Win200
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest