Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12059) Penge_4 válasza Sk8erPeter (#12057) üzenetére


Penge_4
veterán

"Biztos lehet még találni topicokat, ahol nem kért meg senki modit, hogy rakja már be az 1. hsz tartalmát a téma-összefoglalóba. Tehát akkor ott balekok vannak..."

Oké, akkor újra: Az újonc rangú x száz napja be nem lépett felhasználó észreveszi, hogy szerkesztheti egy 2007-ben nyitott, azóta már süllyesztőben eltűnt topic első hozzászólását. A topicba utoljára 2011-ben írtak hsz-t, így jó hátul van. Az újoncunk rájön, hogy tökéletes black SEO táptalajt biztosít, ha belecsempész ezt-azt az első hozzászólásba. A lebukás esélyét tovább csökkenti az, hogy a törzstagok általában akár időrendben, akár fordított időrendben nézik a topicokat, a friss hozzászólásokat listázzák előre. Az alapbeállítás azonban az, hogy az első hozzászólástól csökkenő sorrend. Tehát ki fog nagyobb eséllyel találkozni a régi topicok (amik maximum kereső használatával bukkannak újra és újra fel) első hozzászólásával? Nyilván a frissen regisztráltak, akik még nem állították át a beállításokban.

Oké, a második részével már kicsit túlkombináltam, de az első igenis reális. Van egy rakás évekkel ezelőtt regisztrált újonc. Ha csak 1%-uk is kihasználja ezt a lehetőséget már biztonsági résnek számít.

(#12056) westlake: "Egy újonc is szerkesztheti a hozzászólást pár percig. Ebben a pár percben ugyanúgy nem figyelik, hogy mit is módosított mire."

5 vagy 15 percig. Amíg a topicba még akkor is járnak olvasók, ha az újonc írta az utolsó hozzászólást oda. Nem úgy egy régi, elhagyatott topicban, ahol van egy 20 méteres első hozzászólás és ha az újoncunk ügyes, csak alapos proof read után tűnne fel valakinek is, hogy valami nem stimmel vele.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.