- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sőt, ha az egészet Visual Studio Codeban csinálod mééég jobb lesz.
-
-
K1nG HuNp
őstag
Webfejlesztés során eddig különböző böngészők kapcsán csak a CSS okozott fennakadást számomra.
JS-ben egy ilyesi jött szembe, az pedig a String.contains() fv amit valamiért csak a mozilla motorja támogat. Persze egy sima indexOf használható bárhol helyette.A V8 beteg gyors, okkal használja a Node is motorként, de amúgy míg ezt a kommentet nem írtam meg nagyon eszembe sem jutott volna azon gondolkodni, hogy más js motoron vajon jó-e a kódom, szerintem neked sem kell.
-
martonx
veterán
Szia,
Sőt a Microsoftnak is van sajátja Chakra néven (bár ez már éppen kihalóban van). Minden nagy böngésző alá csináltak saját javascript engine-t. Hogy miért? Miért van minden országnak saját pénze? Mikor egy közös valuta is lehetne. Hát ezért.
Viszont mostanra elég jól szabványosodtak a javascript engine-ek, böngészők. Ez alól mára egyedül a halál fos Safari a kivétel, míg régebben az Internet Explorer volt ilyen (hál istennek az IE kihalt, remélem a Safari is megdöglik előbb-utóbb). -
Zedz
addikt
Bankszektorban kerültem rá egy Angular 6-os, majd menet közben 7-es projektre. Előtte semmennyit sem Angularoztam, igazából mobilfejlesztésből tértem vissza FE oldalra. Mobilozás előtt volt már valamennyi JS tapasztalatom, de NG-ben konkrétan zéró.
Ennek ellenére pár hét alatt sikerült felszednem a core conceptet, az rxjs-t alaposan megérteni, és production ready kódot írni. Ilyen contextben is azt állítom, hogy nem nehéz az Angular, csak a másik kettőnek jobb a marketingje, meg addig egyszerűbb a learning curveje amíg nem akar bonyolultabbat mókolni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W. 1TB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 24GB. LPDDR5X. RAM.,STB. CSERE IS.
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- Sasmsung S21 Fe 5G 6/128Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest