- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Rickeffe #7593 üzenetére
Köszönöm szépen! Ki is fogom próbálni.
Most utána is néztem ennek az utasításnak; úgy látom, valamelyest bonyolultabb a setInterval-nál, aminél csak meg kellett adni egy számot és kész.
Ez viszont egy kis magyarázatra szorul számomra:function repeatOften() {
// Do whatever
requestAnimationFrame(repeatOften);
}
requestAnimationFrame(repeatOften);
Akkor ez paraméterként nem egy képfrissítési számot, hanem egy másik függvényt vár, amiben az ismétlődő dolgok vannak?
-
hiperFizikus
senior tag
-
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
Rickeffe #7477 üzenetére
Igen, "buliból" csinálom a JS script-emet . De ha készen lesz, szeretném hasznosítani, mert azért nem vagyok bolond, hogy ne legyek ilyen durva magamhoz, nem vagyok már anyira naív mint régebben .
Az előző 150 oldalas script-hez támogatókat keresek, de eddig senki se méltatott válasz e_mail-ra . Az a rossz benne, hogy a várakozásal töltött idő, pénzkidobás az ablakon .
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Rickeffe #7180 üzenetére
persze én sem nyúlnék már bottal sem a bootstraphez, de szerintem amíg barátkozik az ember a reszponziv webdesignal addig teljesen jó, főleg a fasza dokumentációja és a millio stackoverflowos válasz miatt
Más:
Referenciamunkának szerintetek ilyesmiket szoktak várni a cégek? Ez egy alap kis nodejs könyvesbolt amit most az egyik vizsgám után dobtam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest