- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Rickeffe #7593 üzenetére
Köszönöm szépen! Ki is fogom próbálni.
Most utána is néztem ennek az utasításnak; úgy látom, valamelyest bonyolultabb a setInterval-nál, aminél csak meg kellett adni egy számot és kész.
Ez viszont egy kis magyarázatra szorul számomra:function repeatOften() {
// Do whatever
requestAnimationFrame(repeatOften);
}
requestAnimationFrame(repeatOften);
Akkor ez paraméterként nem egy képfrissítési számot, hanem egy másik függvényt vár, amiben az ismétlődő dolgok vannak?
-
hiperFizikus
senior tag
-
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
Rickeffe #7477 üzenetére
Igen, "buliból" csinálom a JS script-emet . De ha készen lesz, szeretném hasznosítani, mert azért nem vagyok bolond, hogy ne legyek ilyen durva magamhoz, nem vagyok már anyira naív mint régebben .
Az előző 150 oldalas script-hez támogatókat keresek, de eddig senki se méltatott válasz e_mail-ra . Az a rossz benne, hogy a várakozásal töltött idő, pénzkidobás az ablakon .
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Rickeffe #7180 üzenetére
persze én sem nyúlnék már bottal sem a bootstraphez, de szerintem amíg barátkozik az ember a reszponziv webdesignal addig teljesen jó, főleg a fasza dokumentációja és a millio stackoverflowos válasz miatt
Más:
Referenciamunkának szerintetek ilyesmiket szoktak várni a cégek? Ez egy alap kis nodejs könyvesbolt amit most az egyik vizsgám után dobtam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Friss Augusztusi LISTA! Bontatlan/ Új 0km-es laptopok! RTX 4060 4070 Rtx 5050 5070
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest