Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ha eddig egy adott szöveges változó tartalmából ki akartam nyerni egy-egy részletet, azt a következőképpen tettem:
value.slice(6,-5)
Azonban szeretném a váltózó tartalmából egyetlen karakterre egy lekérdezést. Tehát ha adott egy<div id="valtozo">Kecske</div>, és nekem ebből kell a második karakter, akkor oda valam ilyesmi:get(valtozo[1]);. Csak persze működőképesben
Illetve ide tartozó kérdés, amiért egyáltalán kellene ez nekem. Ez egy input változó, amibe be kell másolni egy iratot, amit aztán karakterenként lebontva csinálja azt, amit kell. Csakhogy, a bemásolandó dokumentumok tartalmaznak tabulátort (behúzás) és entert (új sor) is. Ha a szövegben ilyeneket talál, akkor el kell végezie egy mellékes rutint.
Az addig oké, hogy kell rá egy feltételt tenni, plif(character == "") {name = "Kati néni";}, a kérdés az, hogy mi kerül az idézőjelek közé (vagy helyére) új sor, illetve tabulátor találásakor.Van ezekre (főként utobbira) lehetőség?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest