- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Akadt egy szemléleti problémám, és nem igazán tudom, mit kezdjek vele.
Google Chrome böngészőben futna javascript (weboldal).
Php alatt vannak asszociatív tömbjeim. Azokat kell átküldenem javascript alá. Szóval csinálok json-t, lesz belőle mondjuk ilyesmi: {"0":"0","5":"0"}. Javascript alatt fogadva, és visszaküldéshez json stringre alakítva (window.JSON.stringify) ugyan az így néz ki: [0,null,null,null,null,0].
A problémám, hogy a kulcsok nem ilyen 0 meg 5, hanem mondjuk "134233184674" - 64 bites alkalmazás-unique integerek. Kicsit aggódom miatta, hogy azokból json-t csinálok javascript alól php alá visszaküldeni, a sok "null" miatt lepusztul minden.
Akár objektumot is csinálhatnék tömb helyett, de a javascript nagyon nem szereti a számokból álló kulcsokat. A php-nak furcsa módon semmi baja vele.
Eddig ami workaround-ot találni tudtam, hogy valami betűt rakok elé a számoknak, mondjuk 5 helyett "x5", de így cudar ronda. Ezt vissza is kell majd alakítanom, és milliószámra darabolhatom a stringeket.
A problémám lényege, hogy javascript alatt a tömbök üres indexei egyáltalán léteznek. Van rá valami okosság elmagyarázni a javascriptnek, hogy legyen szíves számokból álló indexekkel asszociatív tömböt építsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch
- Küszöbön az androidos PC-k
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest