- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Tisztában vagyok vele, jelenleg is egy webforms alkalmazáson dolgozom, ráadásul a legkisebb probléma vele, hogy webforms
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).