- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
martonx #7517 üzenetére
"semmit nem jelent az az információ, hogy ..."
Hát azért jelent valamit, mert egy sok soros programot megírni ugye sok munka, nem számítva az átmásolgatásokat . Pl. a Windows OR kb 300 000 soros (?), amit csak egy IT cég képes megírni . Én régeben írtam egy 5 000 soros programnyelvet, de anyira belekeseredtem-savanyodtam, hogy befőtesuborkának éreztem magam tőle . Most sincs befejezve, felé se nézek, pedig kreatív voltam vele ."hogy ha segítséget kérsz, akkor részletesen, konkrét kódokkal bemutatod a problémádat"
Én tulajdonkpen nem is segítséget kértem, hanem panaszkodtam . Ugye szabad ?"ez az önjelölt megváltó dolog ... ha Jézus most ... javascript programocskákat írt volna"
Én ezt komolyan gondolom . Én egy modern próféta vagyok, aki nem a RETRO vallást műveli, hanem halad a korral . Még azért nem felkapot a művem, mert 1. mindenki a magáét fúja, 2. a minimál díjat sajnálják rá . Privátüzenetben minden kérdéseitekre válaszolok ez ügyben .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest