Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Magával a nyelvvel csak annyi, hogy xarból nem lehet várat építeni. A PHP4 kb olyan volt, mint a js-ben a típusellenőrzés. Azóta rátákoltak a tetejére egy oop réteget, kb. ennyi történt. Ugyanúgy szinkron, nem lehet aszinkron kódot írni benne, sem többszálút. Általában aztán az van, hogy az ügyfél kiválasztja magának a legolcsóbb tárhelyet, megveszi, kattintgat párat joomlában, vagy hasonló CMS-ben, aztán rájön, hogy ehhez nem ért, és akkor fejlesszek neki PHP-ben LAMP-ra valamit, feléből mennyit engedek alapon. A másik lehetőség ugyanez, csak az első versenyző spagetti kódban már félig összegányolta mielőtt belezavarodott a saját kódjába, és feladta, és hát nekem már csak "alig valamit" kell lekódolni. Meguntam ezt az életérzést. Úgy döntöttem, hogy ez így nem vezet sehova. Inkább elméletben képzem magam addig könyvekből, amennyi nekem kell, DDD, BDD, REST, SOLID, meg hasonló betűszavak terén, aztán ezentúl csak saját projekteket csinálok, pénzt meg másból keresek. Ennyi a bajom az egésszel.
Itt a karmás [link]. Egyelőre nem találtam még olyat, amivel jasmine teszteket össze tudok kombinálni babel-el, más dolgom volt. A Jest elvileg jó rá, gyakorlatilag jobb szeretném megoldani először anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest