Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Szerintem feature branchingre inkább való az SVN. Az kétségtelen, hogy programozó sejtekbe csoportosulva a GIT jobban skálázódhat, de finoman szólva nem ez határozta meg a felhasználási területeket egyetlen projektnél sem -- legalábbis nálunk.
(#8924) Lortech Tisztában vagyok vele, hogy a gradle irányába folyik még a Duna is, de egyelőre általános felhasználásra kicsit még kísérleti szaga van. Kell neki még egy kis idő, de hiánypótló az ANT után.
A GIT meg nyilván felhasználás kérdése, ha kell, akkor kell. Én viszont a GIT-tel vagyok úgy, hogy az utóbbi években kialakított workflow-t csak megnehezítené. Nemrég írtam egy scriptet is SVNhez, hogy még azzal se kelljen időt pocsékolni, hogy kattintgat az ember a branchek között, meg a history-ban merge előtt, nem sokból tartana GIT-re átírni, de csak a változtatás kedvéért teljesen feleslegesnek érzem a változtatást. Én inkább érzem arculati tényezőnek, mint valóban hasznos eszköznek. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint amikor az ember összekötött kézzel akar úszni, hogy más is láthassa, hogy tud összekötött kézzel is úszni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest