- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Szerintem feature branchingre inkább való az SVN. Az kétségtelen, hogy programozó sejtekbe csoportosulva a GIT jobban skálázódhat, de finoman szólva nem ez határozta meg a felhasználási területeket egyetlen projektnél sem -- legalábbis nálunk.
(#8924) Lortech Tisztában vagyok vele, hogy a gradle irányába folyik még a Duna is, de egyelőre általános felhasználásra kicsit még kísérleti szaga van. Kell neki még egy kis idő, de hiánypótló az ANT után.
A GIT meg nyilván felhasználás kérdése, ha kell, akkor kell. Én viszont a GIT-tel vagyok úgy, hogy az utóbbi években kialakított workflow-t csak megnehezítené. Nemrég írtam egy scriptet is SVNhez, hogy még azzal se kelljen időt pocsékolni, hogy kattintgat az ember a branchek között, meg a history-ban merge előtt, nem sokból tartana GIT-re átírni, de csak a változtatás kedvéért teljesen feleslegesnek érzem a változtatást. Én inkább érzem arculati tényezőnek, mint valóban hasznos eszköznek. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint amikor az ember összekötött kézzel akar úszni, hogy más is láthassa, hogy tud összekötött kézzel is úszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest