- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Vannak adatbázis entitásaim amik körbehivatkoznak egymásra, például MoviesEntity ismer csomó ActorsEntity-t és vica-versa. Ezeket az entitásokat akarom REST-en keresztük JSON-nel elérhetővé tenni, méghozzá úgy, hogyha jön egy GET request egy MoviesEntity-re, akkor fetchelje le a hozzátartozó Actorokat, Producereket, stb-t, de ne tovább. Ez sikerül is az alábbi módon:
MoviesEntity:
@JsonManagedReference
private List<ActorsEntity> actors;
...
@ManyToMany(fetch = FetchType.EAGER)
@JoinTable(name = "movies2actors", catalog = "movietime2", schema = "", joinColumns = @JoinColumn(name = "movieid", referencedColumnName = "movieid", nullable = false), inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "actorid", referencedColumnName = "actorid", nullable = false))
public List<ActorsEntity> getActors() {
return actors;
}ActorsEntity:
@JsonBackReference
private List<MoviesEntity> movies;
...
@ManyToMany(mappedBy = "actors") // LAZY fetching is default
public List<MoviesEntity> getMovies() {
return movies;
}Ez rendben is van. Viszont azt is szeretném, hogyha valaki egy Actor-t kérne GET requesttel, akkor ugyan úgy kapja meg az 1 távolságra lévő kapcsolódó entitásokat is (pl milyen filmekben játszott).
Erre nincs ötletem, nem is nagyon találtam neten semmit. Esetleg valaki tudja mi ilyenkor a teendő, vagy ha valaki jobban gúglizik, mint én, az is nagy segítség volna.
conditional annotiation ha lenne, milyen jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest