Új hozzászólás Aktív témák

• Oppenheimer

nagyúr

Vannak adatbázis entitásaim amik körbehivatkoznak egymásra, például MoviesEntity ismer csomó ActorsEntity-t és vica-versa. Ezeket az entitásokat akarom REST-en keresztük JSON-nel elérhetővé tenni, méghozzá úgy, hogyha jön egy GET request egy MoviesEntity-re, akkor fetchelje le a hozzátartozó Actorokat, Producereket, stb-t, de ne tovább. Ez sikerül is az alábbi módon:

MoviesEntity:

@JsonManagedReference
    private List<ActorsEntity> actors;

...

@ManyToMany(fetch = FetchType.EAGER)
    @JoinTable(name = "movies2actors", catalog = "movietime2", schema = "", joinColumns = @JoinColumn(name = "movieid", referencedColumnName = "movieid", nullable = false), inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "actorid", referencedColumnName = "actorid", nullable = false))
    public List<ActorsEntity> getActors() {
    return actors;
    }

ActorsEntity:

@JsonBackReference
    private List<MoviesEntity> movies;

...

@ManyToMany(mappedBy = "actors") // LAZY fetching is default
    public List<MoviesEntity> getMovies() {
    return movies;
    }

Ez rendben is van. Viszont azt is szeretném, hogyha valaki egy Actor-t kérne GET requesttel, akkor ugyan úgy kapja meg az 1 távolságra lévő kapcsolódó entitásokat is (pl milyen filmekben játszott).

Erre nincs ötletem, nem is nagyon találtam neten semmit. Esetleg valaki tudja mi ilyenkor a teendő, vagy ha valaki jobban gúglizik, mint én, az is nagy segítség volna.

conditional annotiation ha lenne, milyen jó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés